Stucco Veneziano fara secrete. Alege acest efect pentru finisaje decorative unice!

stucco veneziano

Produsul Stucco Veneziano este un invelis mural destinat spatiilor interioare, ce asigura obtinerea unor finisaje decorative unice avand in vedere ca aminteste de stucaturile prezente in vechile palate din Venetia.

Cu toate ca metodele de aplicare sunt unele obisnuite, efectele obtinute sunt mereu diferite, deoarece produsul este caracterizat de nuante si efecte ce depind intr-o anumita masura de abilitatile detinute de persoana care decoreaza.

Caracteristici ale efectului Stucco Veneziano

Stucco VenetianoStucco Veneziano este un produs care se poate aplica cu succes atat pe suprafete plane, cat si pe elemente arhitectonice speciale, cum ar fi coloane sau cornise.

Reprezinta un invelis mural elegant ce se preteaza excelent in recrearea spatiilor nobile care se inspira din palatele antice ale aristocratilor venetieni.

Poate fi achizitionat intr-o gama cromatica extinsa, de la nuante pastelate delicate pana la nuante intensive.

Este un produs care ofera solutii dinamice pentru toate spatiile, fie acestea moderne sau clasice.

De ce sa alegi Stucco Veneziano?

Asadar, daca va doriti un produs al carui rezultat sa fie unul deosebit, de stil atemporal, mereu cu efecte diferite in functie de creativitatea si capabilitatile decoratorului, atunci Stucco Veneziano este alegerea ideala!

Fiind potrivit pentru utilizarea in spatiile interioare, produsul satisface cele mai exigente asteptari atunci cand vine vorba de decorarea locuintei (dar nu numai), putand fi utilizat intr-o varietate de moduri: rustic, stilizat, modern etc.  Efectele caracteristice ale produsului Stucco Veneziano sunt dominate de reflexia luminii, jocuri de culoare, cu diferite tonuri si nuante.

Spiritul sau creativ, pur si simplu, da viata spatiilor, indiferent de tipul acestora. Este un produs decorativ ce provine din traditie, mereu la moda prin varietatea de nuante si de culori luxoase. Confera dinamism si clasicitate pentru un stil atemporal.

Comanda Stucco Veneziano de la Pro Staff!

Produsul prezinta o serie de avantaje importante, insa efectele pe care le veti obtine cu ajutorul acestuia sunt peste asteptari.

Stucco Veneziano poate fi aplicat pe o varietate de tipuri de suprafete, precum: tencuieli noi si vechi pe baza de lianti hidraulici, suprafete din ghips si ghips carton, suprafete din beton, zugraveli vechi si invelisuri de natura organica sau minerala, uscate, compacte, absorbante si coezive, suprafete din lemn compozit, conglomerate minerale de diferite tipuri, absorbante etc.

Din cadrul magazinului nostru online puteti comanda usor si rapid:

  •  Stucco Veneziano Decospatola  – chit mineral pentru finisari decorative de interioare, pe baza de var stins stabilizat si uscat. Este caracterizat de o putere optima de aderenta, fara folosirea produselor de fond. Usor de aplicat, transpirant si prin natura sa minerala, pe perete, desfasoara o actiune dezinfectanta si bactericida.
  •  Ceara pentru stucco veneziano – BATIK, un produs destinat protejarii spatiilor interioare. Este transparent si are un aspect pastos. Se foloseste pentru a oferi peretilor un aspect lucuis, ce respinge apa si umezeala, devenind placut la atingere. Se utilizeaza pentru cerurir lucioase cu Decospatola, chit mineral pentru interioare.

Pentru comenzi si informatii suplimentare legate de orice aspect de interes, nu ezitati sa intrati in legatura cu reprezentantii companiei.

TELEFON: 0722-589-860

WEBSITE: www.pro-staff.ro

ADRESA: Calea Mosilor 247, Bucuresti