„Strumpfii: Satul Pierdut” anima box office ul din Romania

4 aprilie 2017

O lume magica ni se dezvaluie pe masura ce ii insotim pe Strumpfi intr-o aventura spectaculoasa! Ignorand sfatul inteleptului Papa Smurf, Strumpfita, Istetul, Blegutul si Voinicul patrund, in joaca, in Padurea Interzisa. Nazdravanii albastri au pornit in cautarea unui taram misterios, nu pot da inapoi! Calatoria este insa pe cat de palpitanta, pe atat de primejdioasa, mai ales ca maleficul vrajitor Gargamel si ajutoarele sale cu gheare ii urmaresc indeaproape.

Pe drum le ies in cale creaturi extraordinare si au de infruntat peripetii fel de fel, dar au parte si de noi prieteni, alaturi de care traiesc experiente extraordinare. Iar cand le este mai greu, invata ca pot depasi obstacolele doar daca renunta la orgolii si rautati si lucreaza in echipa. La finalul aventurii, ii asteapta... o mare surpriza. Cei patru prieteni ar putea descoperi cel mai mare secret din istoria strumpfilor! Dar vor reusi oare sa gaseasca Satul Pierdut inaintea lui Gargamel? Aflam din animatia 3D “Smurfs: The Lost Village” / „Strumpfii: Satul Pierdut” - acum, la cinema.

Distributia originala include voci precum Demi Lovato (Smurfette), Rainn Wilson (Gargamel), Joe Manganiello (Hefty), Jack McBrayer (Clumsy), Danny Pudi (Brainy), Mandy Patinkin (Papa Smurf), Michelle Rodriguez (SmurfStorm), Julia Roberts (SmurfWillow), Gordon Ramsay (brutarul) etc. In versiunea dublata in limba romana, dau voce personajelor Andra Maruta (alias Strumpfita), Claudiu Bleont (Gargamel), Vlad Radescu (Papa Strumpf), Vlad Trifas (Voinicul), Liviu Romanescu (Blegutul), Bogdan Cotlet (Istetul), Mihaela Radescu (Strumpf-Salcia), Isabela Neamtu (Strumpf-Furtuna) s.a.

Regia animatiei este realizata de Kelly Asbury, dupa un scenariu scris de Stacey Harman si Pamela Ribon, pe baza personajelor si lucrarilor lui Peyo. Productia Sony Pictures Animation este distribuita in Romania de InterComFilm Distribution.

Despre Sony Pictures Animation

Sony Pictures Animation este o divizie a Sony Pictures Motion Pictures Group, care produce o diversitate de materiale animate si divertisment pentru intreaga familie, pentru audiente din toata lumea. Studioul de productie va lansa noua animatie Smurfs: The Lost Village la cinema in luna aprilie 2017; vor urma, in august, o introspectiva comica in lumea secreta din interiorul telefoanelor noastre, in “The Emoji Movie”, iar in noiembrie productia inspirationala “The Star”.

Despre InterComFilm

InterComFilm Distribution S.A. a fost infiintata in martie 2000, avand ca obiect de activitate distributia filmelor de cinema. Radacinile acesteia dateaza insa inca din anul 1992, cand isi incepea activitatea GFR Distribution, primul distribuitor privat de film de pe piata romaneasca. In 2000, InterCom RT a cumparat 51% din actiunile GFR, formand astfel o asociere, care intrunea aceeasi pasiune si experienta in industria filmului. In prezent, compania este licentiata Sony Pictures si este unul dintre cei mai dinamici jucatori de pe piata de distributie a filmului in Romania.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram