Strategii pentru cumpărături – de unde să-ți iei incaltaminte ieftina online

15 februarie 2018
Autor:
SC MARKETING FOR YOU SRL

Incaltaminte ieftina, ghete dama ieftine și pantofi dama ieftini, sunt sigura ce toate aceste îți sună tentant, tocmai de aceea te invitam pe magazinul online SevenShop.ro pentru a te convinge.

Încă ești în căutarea unor încălțări comode, dar stilate în același timp? Cauți o pereche de botine care să-ți scoată ținuta din aerul sobru al iernii sau o pereche de pantofi care să atragă privirile tuturor, dar în același timp să fie și comozi? Ei bine, noi avem soluția, gama largă de produse aflate pe site-ul nostru sigur găzduiește perechea ideală de incălțări pe placul tău.

Singura strategie pe care trebuie să o aplici este să intri pe site-ul nostru SevenShop, să cauți categoria de produse care te interesează și să cauți printre podusele nostre. Printre acestea sigur vei găsi incaltaminte ieftina, ghete dama ieftine sau pantofi dama ieftini care te vor suprinde, ii adaugi in coș și plasezi comanda. Imediat dupa acești pași te vom informa că am primit comanda ta, iar în câteva zile o vei primi. În cazul unor neconcordațe de mărimi o poți returna și vei primi pantofii perfeți pentru tine.

Dacă ești genul care urmărește promoțiile și reducerile, te anunț cu mare drag ca pe site-ul nosru există reduceri de 30%. Prețurile sunt super avantajoase având în vedere și calitatea produselor.

Calitatea, diversitatea sigur te vor atrage pe site. Dupa ce îți vei comanda prima pereche de încălțări de la noi suntem siguri ca vei fi suprisnă de cât de comozi sunt. Fie că sunt încălțări cu toc sau fără, te asigurăm ca vei putea petrece ore întregi purtându-le, fără să îți simți picioarele unflate sau obosite.

Știm ca uneori shopping-ul este greu și că noi femeile suntem uneori cam nehotărâte. Tocmai de aceea te invităm pe site-ul nostru pentru a te pune în dificultate într-un mod plăcut. Vrem să te convingem de faptul că nu avem decât produse super frumoase, ci si foarte calitative și avantajoase. Așa că trebuie să comanzi!

Știm ca încălțările sunt necesare pentru a-ți pune amprenta asupra ținutelor de zi cu zi. Te înțelegem și te provocăm să  aplicăm împreuna strategia SevenShop.ro pentru cumparături!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram