fbpx

Strategia de pariuri pe sume mici

De-a lungul anilor, au fost dezvoltate foarte multe strategii de pariere, care mai de care mai complexe, strategii pentru toate bugetele. Deci, avem în prezent de la strategii pentru bugete de doar câţiva lei, până la strategii pentru cei ce au sute de lei în cont şi caută să îi înmulţească.

Pentru cei ce nu se bucura de “sute de lei” în contul lor, există strategiile tip “easy money”, prin care poţi cu doar câţiva lei să câştigi sume destul de interesante, astfel încât la finalul zilei, când tragi linie, să fii pe plus. De asemenea, dacă nu ai un card bancar sau nu vrei să-l folosești, există case de pariuri fara card care oferă diferite metode de depunere ca alternativă

De altfel, cea mai cunoscută strategie de pariere pe o sumă mică poartă chiar denumirea de “Easy Money”. Mai multe despre această strategie vei regăsi în continuarea acestui articol, unde o vom explica în detaliu, aşa că rămâi aproape şi urmăreşte până la final conţinutul acestui articol.

Ce presupune strategia “Easy Money”?

Această strateige constă în parierea unei sume de bani, destul de mici, pe un singur meci, de orice cotă. Odată câştigat acel pariu, întreaga sumă pe care ai câştigat-o se pariază pe următorul pariu.

Trebuie să ştii că este necesar să ai dinainte stabilită o ţintă, astfel încât, odată ce ai atins acea ţintă să ştii să te opreşti.

Să presupunem că plecăm la drum cu un buget de 10 de lei, deşi este o strategie pentru sume mici, am ales o sumă rotundă, astfel încât calculul să fie realizat cât mai uşor.

Pentru început, pariem cei 10 lei pe o cotă de 1.15. Odată câştigat pariul, avem în cont 11.5 lei. Cei 11.5 lei vor fi pariaţi pe o cotă de 1.10, obţinând 12.65. Cei 12.65 lei se pariază pe o cotă de 1.20, astfel încât să ajungem la un câştig total de 15.18 lei. Cei 15.18 lei vor fi pariaţi pe o cotă de 1.17, iar odată câştigat şi acest pariu, vom ajunge la un câştig total de 17.76 lei. Cei 17.76 lei vor fi pariaţi pe o cotă de 1.13, ajungând astfel la un câştig total de 20.06 lei.

Mai multe detalii despre strategia “Easy Money”

Este recomandat să alegi această strategie atunci când ai un buget cât mai mic şi ai mai multe variante de pariere, astfel încât este recomandat să pariezi pe evenimente live, pentru a putea ajunge cât mai repede la targetul pe care ţi l-ai stabilit.

Deşi nu vei ajunge la o sumă prea mare câştigată, strategia “Easy Money” este una din cele mai cunoscute, una din cele mai folosite strategii de pariori. Desigur, este şi o strategie ce poate fi pusă în practică foarte uşor, tot ce trebuie să faci este să pariezi mereu suma totală pe o cotă cât mai mică, astfel încât să nu rişti prea mult.

Evident, este nevoie şi de puţin noroc, însă, în cazul cotelor cuprinse între 1.10 şi 1.20, şansele de câştig depăşesc 80%, restul fiind vorba doar de şansă, mai ales că pe evenimentele live poţi să ai o analiză cât mai aprofundată asupra evenimentelor pe care vrei să pariezi.