Storevan solutii de organizare in interiorul masinii

2 noiembrie 2016

In timpul deplasarii cu masina, daca portbagajul nu este arhiplin sau daca produsele nu sunt ancorate corespunzator, toate obiectele transportate cu autovehiculul se pot rasturna, se pot amesteca intre ele sau, mai rau, se pot deteriora din cauza socurilor mecanice suferite. Storevan vine cu solutii de organizare in interiorul masinii: rafturi auto, sisteme de ancorare si accesorii, astfel incat intreaga incarcatura a autovehiculului sa fie securizata.

Pentru picnic sau pentru excursii mai lungi, ori pentru deplasari in interes de serviciu, intotdeauna se gaseste ceva de depozitat in portbagajul masinii, iar virajele, franarile bruste, accelerarile din scurt si alte astfel de manevre, precum si rularea peste diferite tipuri de denivelari ale carosabilului sunt inamicul numarul unu al ordinii din interiorul masinii.

Din fericire, exista tot felul de produse pentru asigurarea incarcaturii din masina, astfel incat marfa transportata sa sufere cat mai putine socuri si sa poata fi dusa la destinatie in cele mai bune conditii.

Intre sistemele de ancorare disponibile in magazinul online de rafturi auto Storevan se numara diferite tipuri de chingi, sisteme de ancorare, inele de ancorare, bare telescopice de fixare si alte asemenea elemente care, odata montate impreuna, pot crea diverse sisteme de securizare a marfii.

Tot la Storevan se gasesc si suporturi pentru suluri de hartie pentru masini, suporturi pentru cabluri, franghii sau tuburi cu diferite substante (de exemplu, pentru tuburi cu silicon), suport fix pentru trusa de prim ajutor, kit-uri pentru securizarea stingatoarelor si a buteliilor, precum si cutii metalice sau cutii de plastic, compartimentate diferit, pentru organizarea elementelor de mici dimensiuni.

Pe langa toate acestea, Storevan comercializeaza rafturi auto pentru modele variate de autovehicule, de la rafturi auto Dacia la rafturi auto Citroen, rafturi auto Fiat si rafturi auto Ford.

Pentru oferta completa de produse, lista de preturi si informatii suplimentare, accesati site-ul oficial Storevan.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram