Sticla vopsita- pentru un plus de culoare si rafinament

Daca sunteti interesati de realizarea proiectelor de amenajare cu sticla vopsita nimic mai simplu. Dekoflex Ind Srl este aici sa va ajute sa va puneti toate ideile in aplicare pentru a da viata oricaror incaperi si a aduce un plus de culoare.Puteti placa peretii din bai si bucatarii dar si lavoarele in bai, zonele de lucru si blaturile din bucatarii. Acest sistem reprezinta alegerea ideala pentru a evidentia zonele de trafic intens din interiorul spatiilor comerciale sau receptiile unor hoteluri si holurile cladirilor de birouri.

Fiti mereu in trend si alegeti sa colaborati cu cei mai buni specialisti in domeniu pentru a obtine rezultatele dorite.  Procesarea sticlei vopsite este un procedeu complex care poate fi realizat doar de un personal profesionist, ce detine o experienta considerabila. Sticla vopsita se executa la comanda in conformitate deplina cu cerintele dumneavoastra avand in vedere culoare dorita si dimensiunile spatiului care urmeaza a fi amenajat.

Se lucreaza doar cu sticla de cea mai buna calitate care da o conotatie speciala nuantelor alese si confera o luminozitate aparte in special culorilor deschise.Pentru mai multe detalii accesati chiar acum site-ul www.studio-vitralii.ro .Grosimea sticlei colorate poate varia in functie de preferinte dar si de utilitatea produsului final.

Avantajul esential este ca sticla colorata este rezistenta la caldura si are o duritate marita in urma procesului de securizare. In cazul in care este folosita pentru placarea peretilor din baie si bucatarie se realizeaza foarte usor decupajele si gaurile necesare prizelor sau robinetilor existenti pe perete. De asemenea, blaturile din sticla colorata pot fi realizate sub forme diverse fiind taiate cu precizie si pastrandu-si aspectul de nou pentru mult timp.

Sticla vopsita- proprietati impresionante

Panourile din sticla vopsita sunt de mari dimensiuni astfel ca se intretin mult mai usor neavand atatea rosturi si imbinari ca si faianta.Acestea se pot personaliza cu usurinta, in functie de dorintele dumneavoastra. Au un aspect atragator si impun un stil modern de aceea tot mai multe persoane iau in considerare posibilitatea de a decora peretii cu sticla colorataPentru siguranta deplina se foloseste un adeziv special pe partea inferioara a panourilor din sticla care ajuta la o fixare perfecta iar aplicarea panourilor se face doar pe suprafete perfect plane.

Sicla vopsita – cu rol decorativ

Lasati-va inspirat de frumusetea diverselor proiecte realizate din sticla vopsita si integrati-o cu succes in spatiile de birouri pentru un plus de eleganta si stil.Spatiile moderne sunt cele care reusesc sa mentina o armonie perfecta intre elementele de design si obiectele din interior.

Acestea trebuie sa fie in corelatie directa cu functionalitatea spatiului respectiv pentru a avea un succes total. O incapere amenajata in stil modern realizeaza o combinatie reusita intre estetica si functionalitate. Sticla colorata reprezinta o optiune excelenta pentru a indeplini orice vis si a duce la indeplinire chiar si proiectele cu un grad de dificultate mai ridicat.