fbpx

Stiati ca magazinele de haine pentru femei sunt frecventate cu 70 mai mult decat cele cu haine pentru barbati?

Este o realitate faptul ca femeile sunt indragostite de magazinele de haine, fie ca sunt magazine conventionale sau de haine online. In general femeile isi gasesc efectiv relaxarea in magazinele de haine din care isi cumpara diverse rochii de dama, pantaloni de dama, bluze si pulovere de femei sau chiar sacouri.

Pe langa haine femeile adora si accesoriile precum genti de seara, posete de seara, curele sau bijuterii pe care sa le asorteze cu gust la diverse tinute compuse din rochii de dama elegante si sacouri sofisticate. In opinia mea, aviditatea aceasta feminina vis a vis de cumparaturile din magazinele de haine este ceva pozitiv deoarece femeile au fost dintotdeauna mult mai cochete decat barbatii, imbracate cu gust si eleganta, facand atmosfera in jurul lor mai vesela si relaxata.

Sotia mea face parte desigur din categoria femeilor indragostite de magazinele de haine. Ii place sa cumpere in special rochii de dama elegante peste care poarta sacouri frumos asortate. Frecventeaza desigur magazinelesi in cautare de fuste din care cumpara intotdeauna fuste cu o croiala conica intru-cat acestea ii corespund perfect formei trupului facand sa aiba un aer distins si serios.

O atentie deosebita trebuie acordata accesoriilor, prin accesorii intelegand genti si posete, curele si bijuterii. Este unanim recunoscut farmecul unei femei imbracata de exemplu cu un pantalon de dama de o culoare nu prea extravaganta, o bluza dintr-un material fin si din aceeasi gama de culori cu pantalonul peste care se poate pune un sacou de femei nici prea sobru dar nici prea extravagant, toate acestea accesorizate cu o poseta plic din acelasi material si culoare cu pantofii. O astfel de tinuta care poate fi achizitionata din orice magazin de haine, asigura un succes garantat oricarei femei.

Oferta de produse din magazinele de haine ne cultiva gustul pentru frumos in masura in care produsele comercializate sunt frumoase, cu bun gust. Tocmai de aceea trebuie sa fim atenti la produsele pe care le cumparam din magazinele de haine pentru ca numai asa putem mentine un echilibru in bunul gust al tinutelor care imbraca oamenii din jurul nostru in fiecare zi.

Mamele si bunicile incearca sa isi educe fetele in materie de vestimentatie, ideea fiind deobicei aceiasi: hainele elegante trebuiesc purtate cu atitudine, atunci cand ai pe tine un sacou de dama elegant, o rochie de dama mulata pe corp si o pereche de pantofi cu toc cui aceeasi culoare cu poseta de seara trebuie sa fi foarte atenta la felul in care pasesti, la pozitia corpului si la leganatul mainilor pe langa corp. Acest tip de discutii intre mame si fiice sunt veritabile lectii de eleganta si de buna purtare in societate, reguli ce aduc numai castiguri in viata sociala.

Din astfel de reguli inveti ca sacourile de femei trebuiesc purtate peste bluze de femei cu culori din aceeasi gama cu sacoul iar poseta de seara trebuie asortata cu pantofii si cureaua atat ca si culoare cat si ca material. Vazand cate reguli trebuiesc respectate pentru ca o femeie sa arate bine imi explic de ce magazinele de haine pentru femei sunt cu 70% mai vizitate decat magazinele de haine pentru barbati.

Magazinele de haine pentru femei sunt si mai interesante deoarece gama de produse este mai larga, putem gasi de la genti de seara pana la pulovere de femei sau pantaloni de dama, spre deosebire de magazinele de haine pentru barbati care sunt mult mai anoste