Stiai ca poti gasi reduceri la carti de anticariat?

27 august 2021
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Majoritatea oamenilor au o impresie gresita despre anticariate, care nu are nici o legatura cu reducerile de carti intr-un anticariat, cum ca acestea sunt niste incaperi ticsite cu carti vechi, unde persista un miros inchis si ca sunt vizitate numai de oamenii care nu au alte pasiuni. Dar realitatea este cu totul alta, anticariatele sunt la curent cu trendurile, acestea fiind prezente si in mediul online, unde sunt accesate de foarte multi oameni care sunt pasionati si de citit.

Astfel ca site-ul PrintreCarti.ro are in portofoliu o gama foarte variata de carti, din toate categoriile si din diferite perioade de aparitie. In plus, acesta organizeaza periodic si campanii de reduceri pentru unele carti, pretul acestora ajungand sa fie unul extrem de mic.

De ce sunt realizate reduceri la cartile de anticariat?

Foarte multi oamenii cauta sa cumpere carti ieftine online, motiv pentru care ajung pe paginile unui anticariat online. Totusi, acestea apeleaza la acest tip de promovare pentru a atrage si a mentine cat mai multi clienti fideli, care sa se intoarca sa mai cumpere carti de pe site-ul sau.

De asemenea, anticariatele sunt conduse de persoane care iubesc si apreciaza cartile, astfel ca aleg sa le ofere o noua viata, cumparandu-le de la oameni care nu le mai doresc si punandu-le la vanzare, pentru a ajunge in minile unor alte persoane pasionate, care le apreciaza.

Reduceri de carti intr-un anticariat | carti ieftine online | PrintreCarti.ro

reduceri de carti intr-un anticariat

In acest mod, anticariatele contribuie si la un proces de facilitare a accesului la lectura si cultura, mai ales in cazul celor care isi doresc si nu isi permit sa plateasca un pret foarte mare pentru o carte, indiferent de valoare pe care aceasta o aduce.

Cum sunt cartile vandute de anticariat?

Toate cartile care sunt puse la vanzare de anticariate trec printr-un proces de verificare si reconditionare, daca este cazul, pentru a fi oferite intr-o stare buna. Acest lucru se refera la faptul ca volumele nu trebuie sa fie rupte, patate, cu coperti sau pagini lipsa ori defecte majore. In cazul in care vreo carte are un defect care sa poata fi remediat, acest lucru este mentionat in descrierea acesteia.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram