Stepper de fitness – folosit atât în sălile de sport, cât și acasă

stepper fitness

Fie că dorești să îți deschizi propria sală de sport sau vrei să ai un stil de viață activ și sănătos, trebuie să investești în aparatura necesară îndeplinirii țelurilor tale.

Astfel, din planul tău de viitor nu trebuie să lipsească un stepper pentru aerobic – un dispozitiv menit să tonifieze musculatura și să elimine surplusul de kilograme.

Care este rolul unui stepper de fitness

Stepperul este un aparat de fitness care asigură un antrenament cardio eficient și ajută în eliminarea kilogramelor în plus. Acesta este ușor de utilizat, ușor de întreținut și de depozitat, fiind sigur atât pentru începători, cât și pentru proaspetele mămici sau pentru persoanele în vârstă.

Acesta:

  • este ideal pentru cei care doresc un antrenament simplu, eficient în arderea grăsimilor;
  • este recomandat seniorilor care doresc să se mențină în formă și să prevină declinul masei musculare;
  • este recomandat celor ce doresc să își îmbunătățească sănătatea cardiovasculară.

Stepperele simulează foarte bine mișcarea de urcare a scărilor, lucrând mai ales șoldurile, fesele și picioarele. Antrenamentul este mai puțin solicitant față de aerobic, 30 de minute pe zi fiind ideale pentru arderea caloriilor și îmbunătățirea tonusului muscular.

De câte tipuri sunt stepperele de fitness

Pe piață există mai multe tipuri de steppere de fitness. Dintre cele mai cunoscute se pot menționa:

  • Steppere clasice – sunt fabricate din plastic, au înălțime ajustabilă și un preț destul de mic față de restul modelelor. Acest tip este recomandat începătorilor și poate fi utilizat cu succes din confortul propriei locuințe.
  • Steppere profesionale – permit exerciții mult mai complexe datorită corzilor elastice și a mânerelor, prezentând și un display unde poate fi urmărit constant progresul. Sunt mult mai rezistente și conduc la rezultate mai bune, fiind ideale atât pentru începători, cât și pentru persoanele cu experiență.
  • Mini steppere – sunt extrem de îndrăgite de persoanele cu o viață foarte activă, putând fi ușor de transportat și depozitat. Acestea sunt prevăzute cu pedale și mecanism de reglare a dificultății, oferind o combinație eficientă de antrenamente cardio și de rezistență.

3 steppere recomandate de DHS Fitness

DHS Fitness, brand cu vastă experiență în domeniu, pune la dispoziția clienților atât steppere performante, cât și alte echipamente de fitness, greutăți și accesorii, menite să susțină pasiunea pentru un stil de viață echilibrat.

Atât începătorilor, cât și celor cu experiență, compania le recomandă:

  • Stepper fitness CLM 835 – combină siguranța cu ușurința în utilizare, oferind posibilitatea de a tonifia picioarele, fesele, abdomenul și zona inferioară a spatelui. Este un stepper de fitness profesional și, datorită tehnologiei Smart Rate, ajută utilizatorul să își mențină atenția pe obiectivele cardio, sporind eficiența.
  • Stepper fitness DHS 3030 – este un stepper clasic, cu un preț accesibil, care are un impact foarte mic asupra gleznelor. Este eficient în lupta cu kilogramele în plus, putând fi folosit acasă, de către toți membrii familiei.
  • Mini stepper fitness DHS 5001 – mimează perfect acțiunea de urcare a scărilor, fiind ușor de luat chiar și în vacanță – greutate de 6.6 kg.

Modelele de steppere disponibile pe dhsfitness.ro au prețuri accesibile, ce diferă în funcție de tip și design. Livrarea se efectuează rapid, prin curier, fiind gratuită pentru comenzile mai mari de 200 de lei.

Fitnessul este mai mult decât o activitate, este un stil de viață!