Statiuni frumoase pe litoralul romanesc

Aglomeratia din statiunile de pe malul Marii Negre fac pe multi turisti sa aleaga tarile vecine. Foarte multi merg in vacanta pentru relaxare, cum de altfel este normal, dar agitatia de pe plaja in timpul zilei si noptile albe nu fac decat sa abositi si mai tare si ce rost isi mai are concediul? Cei mai multi turisti care vin an de an la mare aleg Eforie Nord, o statiune linistita, frumoasa, cu plaje intinse, ideale si pentru copii si cu foarte multe atractii atat pentru adulti cat si pentru cei mici. Statiunea Efori Nord ofera cazare in cele mai bune conditii la Lamer.

De ce alegem Eforie Nord? Eforie Nord este o statiune mare dar linistita, fiind locatia perfecta pentru familiile cu copii mici. Plaja este generoasa, nisipul fin, iar intrarea in apa se face foarte lin, astfel incat cei mici se pot distra si balaci in voie sub supravegherea parintilor. Eforie Nord este si o baza de tratamente unde puteti imbina utilul cu placutul si dupa sedintele cu namol puteti face plaja si baie in mare. Pensiunea din Eforie Nord, Lamer va asteapta cu o multime de oferte pentru sederi prelungite, weekend si in timpul saptamanii.

Vila din Eforie Nord Lamer este inscrisa in programul Litoralul pentru toti si va ofera tarife reduse de cazare, sezlong gratuit pe plaja si optional mic dejun, pranz si cina in incinta locatie, dar si o multime de activitati atat pentru copii cat si pentru adulti.