„ȘȘȘ Ai grija cum vorbești daca vrei sa cresc sanatos ” singura Conferința de Educație Timpurie din România

22 aprilie 2015

Pe parcursul celor două zile de conferință, specialiști din Marea Britanie, educatori și psihologi care lucrează în educația timpurie le vor oferi celor peste 80 de participanți - educatori și supraveghetori din creșe și grădinițe - cele mai noi informații și strategii probate în activitatea de zi cu zi pentru îmbunătățirea educației copiilor.

”ȘȘȘ! Ai grijă cum vorbești dacă vrei să cresc sănătos!” este un eveniment social și tocmai de aceea oferim acces gratuit personalului din grădinițele și creșele de stat. Ne dorim ca și prin această acțiune să aducem valoare în activitatea educatorilor și să subliniem faptul că personalul din creșe și grădinițe are nevoie de instruire de specialitate pentru a lucra alături de copiii.”, declară Valentina Secară, Manager General Fundația ACORNS.

În prezent, în România se pune accentul pe educație doar odată cu începerea școlii, când fie se încearcă repararea anumitor deprinderi, fie se folosesc metode cu care copilul nu a fost familiarizat în primii 6 ani de viață. De aceea, prin conferințele FIRST7, Fundația Acorns își propune să aducă în prim-plan rolul esențial al educatorilor în crearea fundamentelor educației unui copil, accentuând importanța dezvoltării copilului în primii ani de viață.
Conferințele FIRST7 oferă astfel oportunități de învățare pentru pesonalul din învățământ, care va deveni mai pregătit să utilizeze strategii și metode moderne pentru educarea și dezvoltarea fiecărui copil din creșe sau grădinițe.
Prezența la cea de-a doua ediție a Conferinței de Educație Timpurie “ȘȘȘ! Ai grijă cum vorbești dacă vrei să cresc sănătos!”, are loc pe bază de înscriere la [email protected] sau tel. 0720 064 916.


Despre Fundaţia ACORNS și FIRST7

Fundaţia ACORNS este prima organizație din domeniul educației din România certificată Investor in People și premiată cu Every Child Matters Standards Award. Fundaţia Acorns oferă prin intermediul grădiniţei ACORNS Nursery educație și îngrijire copiilor cu vârsta cuprinsă între 1 şi 6 ani după metoda și programa britanică care are ca punct central individul și capacitățile sale. Fundaţia Acorns este membru al Council of British International Schools, British Association for Early Childhood Education, National Literacy Trust (Marea Britanie), National Children's Bureau (Marea Britanie), Early Years - the organization for young children (Irlanda de Nord) și British Romanian Chamber of Commerce, fiind afiliată International British School of Bucharest și Cross Frontier Education.

FIRST7, divizie a Fundaţiei ACORNS, este un centru de coaching pentru personalul din educație, oferindu-i acestuia informații de calitate și acces la pregătire continuă pentru a ajuta copiii să se dezvolte armonios și echilibrat. FIRST7 își propune să fie un centru în care educatorii să simtă că aduc valoare în viața copiilor și că prin pregatirea lor continuă, personală și profesională, pot schimba destine.
Împreună învăţăm să fim la fel de deştepţi ca şi copiii noştri!

Contact:

Iulia Goagă, Chapter 4 România
0748 222 508
[email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram