SPUNE ADIO MACHIAJULUI

Fiecare clienta va fi consiliata de specialistul nostru, sa aleaga culoarea potrivita , in functie de tenul ei, de culoarea parului, forma fetei, a ochilor, in functie de stil, look sau preferinte.
Un tatuaj cosmetic este indicat sa fie apropiat de look-ul natural, peste acesta putand fi aplicat machiajul clasic. Oricum, cu sau fara machiaj clasic, dimineata sau seara tarziu, vei arata tot timpul proaspata cu un tatuaj cosmetic.

Sprancenele cresc deseori neregulat, intrerupte, iar alteori lipsesc apoape integral. Colorarea lor cu creionul dermatograf este o solutie pe termen scurt, de cele mai multe ori inestetica, nenaturala si obositoare. Un tatuaj cosmetic este perfect in acest caz. Cu o culoare creata pentru sprancene si cu o tehnica speciala, ce imita prin tatuare firul de par al sprancenei, aceasta va capata un contur clar si uniform.
Pentru a intensifica expresivitatea privirii, putem pigmenta numai radacina genelor ori putem desena un contur fin, delicat, sau mai pronuntat, dupa preferinte, dupa forma fetei si a ochilor. Ulterior nu vei mai avea nevoie de dermatograf sau tus de pleoape.
Daca va doriti buze frumos conturate, ori daca vreti sa le mariti putin volumul, atunci solutia este tatuajul cosmetic. Prin redesenarea conturului precum si a intregii suprafete a buzelor, folosind metoda pigmentarii, iregularitatile sunt usor ascunse, marirea buzei realizandu-se cu usurinta.

Scopul machiajului semipermanent realizat de noi este acela de a sublinia si a evidentia frumusetea fiecarei femei, prin retusuri cosmetice delicate si mai ales care sa o avantajeze. Tocmai pentru ca difera de la o persoana la alta, tatuajul cosmetic te ajuta sa fii unica, mai frumoasa si sa devii mai sigura pe tine.

Tatuajul cosmetic este considerat “permanent” deoarece culoarea implantata in stratul dermic al pielii, nu poate fi indepartata prin spalare sau demachiere.
Tatuajul cosmetic, cunoscut si ca micropigmentare sau machiaj semipermanent, nu numai ca arata bine, ci este hipoalergic si mereu potrivit pentru femeile care :
– isi doresc sa arate bine tot timpul zilei, chiar si dimineata devreme
– nu au timp si nu au rabdare sa se machieze
– au tenul sensibil sau sunt alergice la machiaje
– au tenul gras iar machiajul clasic se intinde cu uşurinţă
– este ideal si pentru sportive
www.essenzaclub.ro