Spot Industries extinde gama de produse cu imprimante UV din Rusia

26 august 2016

Spot Industries este prima companie care va pune la dispozitia clientilor europeni capacitatile de productie ale imprimantelor industriale IQDEMY.

Imprimantele din seria IQDEMY Evolution sunt imprimante hibrid, destinate in primul rand afacerilor din domeniul productiei publicitare, mai ales acolo unde exista nevoia de printare pe materiale flexibile.

Imprimantele IQDEMY Maglev sunt echipamente industriale echipate cu cele mai avansate capete de printare Ricoh si cu un sistem inovator bazat pe levitatie magnetica. Datorita motorului puternic carriage-ul aplica cerneala cu mare precizie, accelerand si decelerand fara pierderi de viteza. Alte avantaje ale acestor echipamente sunt: tranzitie fluenta a culorilor, constructie durabila, sistem reproiectat de eliberare a cernelii, sistem de recirculare a cernelii albe, componente electronice de control precise.

Imprimantele industriale sunt produse in centrele de dezvoltare din Siberia, de catre specialisti cu experienta in ingineria aerospatiala si industria de aparare. IQDEMY Maglev este o solutie puternica si de incredere pentru afaceri de orice marime!

In aceasta toamna puteti evalua beneficiile acestor imprimante la Targul International pentru Productia si Procesarea Sticlei Glasstec, ce va avea loc in Düsseldorf (Germania), intre 20 si 23 septembrie 2016. IQDEMY va prezenta in cadrul acestui targ imprimanta UV IQDEMY Maglev, ce printeaza pe orice material, inclusiv sticla.

Pentru informatii detaliate cu privire la sistemele de printare IQDEMY va invitam la Düsseldorf! Specialistii companiei va asteapta la Glasstec 2016 la standul 10A31, randul 10.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram