Sporeste imunitatea organismului cu aerosoli

Afectiuni recurente ale cailor respiratorii? Vreti sa reduceti numarul de episoade de raceala si gripa de peste an? Terapia cu aerosoli este foarte utilizata atat in tratarea numeroaselor afectiuni respiratorii cat si in prevenirea acestora si cresterea imunitatii. Beneficiile unei cure cu aerosoli sunt foarte multe si extrem de importante, de la cresterea imunitatii, la eliberarea de cortizol, pana la armonizarea proceselor cerebrale si fiind chiar un real beneficiu pentru cei ce sufera de astm. Aceasta terapie este indicat sa fie facuta cel putin 10 zile, ideal 20 zile, minim o data pe an. Vino la Vraja Marii pentru o cura de aerosoli in Eforie si multe alte programe curative.

Cum ajuta mai exact aerosolii marini? Aerosolii intaresc sistemul imunitar si stimuleaza organismul sa elibereze cortizol, acel hormon responsabil care stopeaza inflamatiile de la nivelul bronhiilor si astfel 10-20 zile de aerosoli reusesc sa tina departe de afectiunile respiratorii, raceala si gripa, pacientii de toate varstele. Foarte multi parinti aleg curele de aerosoli naturali cat si artificiali pentru copii, tocmai pentru a evita administrarea medicamentelor alopate. Baza de tratament din Constanta, Vraja Marii va sta la dispozitie cu o multime de terapii, printre care si cea cu aerosoli, atat pentru copii cat si pentru adulti.

Aerosolii marini contin clorura de sodiu, iod, brom, magneziu, inclusiv calciu, iar cu ajutorul nebulizatoarelor acestea sunt dispersate in tot organismul, protejandu-l si sustinandu-l in orice tip de afectiune respiratorie. Spitalul de Recuperare Medicala Constanta, Vraja Marii recomanda aerosolii, impreuna cu alte terapii pentru stimularea imunitatii, prevenirea racelilor, tratarea anemiei si rahitismului.