Spirulina pentru uz cosmetic Beneficii

6 iulie 2017
Autor:
Atelierul de Creatii Digitale

Spirulina este o alga albastra-verde. Asta nu sună prea sexy, dar acesta super alga marina este un salvator de viață pentru fanii săi. Așa cum mulți dintre noi știu, frumusețea noastră exterioară este direct legată de frumusețea noastră interioară.

Spirulina este o modalitate ușoară de a va bucura de frumusețe într-un stil de viață aglomerat.
Beneficii pentru uz cosmetic ale spirulinei:
Toner pentru piele:

Spirulina are un continut ridicat de vitamina A, vitamina B-12, vitamina E, calciu, fier si fosfor, toate acestea fiind vitale pentru sanatatea pielii. Radicalii liberi fac ca pielea sa arate obosita, limpede si flabila.

Luând Spirulina în mod regulat, va face minuni pentru pielea ta, făcând să pară tonifiată, tânără și vitală. De asemenea, tratează pielea prin eliminarea produselor metabolice ale corpului și prin întărirea organismului în ansamblul său.

Tratamentul cearcanelor:

Spirulina este eficientă în tratarea cerarcanelor și a simptomelor de ochi uscați. Efectele sale de detoxifiere dau ochilor noștri energie și puteri noi, înlăturând umbrele întunecate și uscăciunea.

Beneficii anti-îmbătrânire:

Spirulina conține tirozină, vitamina E sau tocoferol și seleniu, toate fiind cunoscute pentru efectele lor anti-îmbătrânire. Tirozina încetinește îmbătrânirea celulelor pielii.

Antioxidanții prezenți elimină radicalii liberi responsabili de îmbătrânirea pielii. Încercați această mască facială pentru a preveni îmbătrânirea prematură a pielii și a lupta împotriva acneei.
Faceți o pastă amestecând Spirulina cu apă și aplicați-o pe față. Păstrați-o timp de 20 de minute și spălați-o. Acest lucru va face pielea uimitor de moale și netedă, și va preveni semnele de îmbătrânire, ca ridurile.

Detoxifiaza pielea:

Spirulina facilitează o mai rapidă circulație a celulelor care ajută pielea să se vindece mai repede. Ea îndepărtează radicalii liberi și elimină toxinele din piele pentru a crește metabolismul pielii. De asemenea, previne supraaglomerarea candidei care poate provoca erupții cutanate.

Unghii sănătoase:

Utilizarea regulată a Spirulinei tratează cuticulele și alte probleme ale unghiilor. Spirulina conține 70% proteină de înaltă valoare, care este cerută de organism. Consumarea acestuia timp de aproximativ 4 săptămâni poate vindeca problemele unghiilor.

Păr sanatos cu ajutorul Spirulinei:

Spirulina este utilizată pe scară largă pentru promovarea creșterii părului și pentru combaterea problemelor părului, cum ar fi caerea părului și a chelității. Spirulina conține aminoacizi, acizi grași esențiali, vitamina A și beta-caroten, toate fiind excelente pentru păr.
Unele dintre beneficiile sale pentru păr sunt următoarele:

Promovează creșterea părului:

Utilizarea externă a Spirulinei poate accelera creșterea părului. Pe lângă consum, această alge este utilizată ca ingredient în șampoane și tratamente de condiționare. De asemenea, ajută la re-creșterea părului.

Tratamentul de caderea parului:

Alopecia este o boala autoimuna caracterizata prin pierderea parului la o rata alarmanta. Nu este limitat doar la scalpul în sine ci duce și la pierderea părului peste corp și față. Acest lucru poate duce la spoturi chela, chiar și la femei, și chiar și chelie complet.

Spirulina acționează ca un medicament alternativ pentru a descuraja pierderea ulterioară a părului și pentru a facilita reînnoirea părului.

Tratamentul matretii:

Spirulina acționează ca un compus antioxidant și luându-l timp de 4 săptămâni face ca părul să fie complet lipsit de matreță, lucios și mai puternic.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram