“Spion printre demonii soselelor” o noua drama captivanta pe HISTORY™

9 martie 2016

Serialul “Spion printre demonii soselelor” este inspirat de povestea lui Charles Falco (interpretat de actorul Damon Runyan), unul dintre cei trei oameni care s-au infiltrat vreodata in trei bande diferite de motociclisti. Cu bogata sa experienta si curaj extraordinar, Falco a ajutat politia sa aresteze membrii unora dintre cele mai temute bande din America.
Prin intermediul unei combinatii de interviuri si reconstituiri de inalta calitate, fiecare episod dezvaluie un nou pas din investigatia lui Falco asupra activitatilor ilegale ale bandelor. Cu ajutorul lui Falco, FBI-ul a obtinut probele de care avea nevoie pentru a destrama aceste bande periculoase.
In urma colaborarii cu fortele de ordine si cu ajutorul materialelor din cartea biografica a lui Falco, serialul surprinde realitatile culturii “proscrisilor pe motociclete” – o lume in care libertatea inseamna dreptul de a purta arme si de a face trafic de droguri, iar respectul poate fi castigat doar impunand frica.
Despre HISTORY™
Canalul HISTORY™, in prezent existent in peste 302 milioane de locuinte din toata lumea, priveste istoria dintr-o perspectiva diferita, celebrand oamenii cu initiativa care ies din multime si isi lasa amprenta asupra lumii. Acesti oameni, prezenti in vasta diversitate de emisiuni difuzate de HISTORY, sunt nonconformisti care infrunta riscul, aduc schimbarea, modifica drumurile deja batatorite si imping limitele mai departe.

HISTORY este principala televiziune din portofoliul A+E Networks® UK. HISTORY a aderat la ARMA in februarie 2013, cand a lansat un feed de transmisie localizat, putand astfel asigura grile de programe personalizate pentru Romania. Canalele HISTORY si HISTORY HD sunt disponibile prin Digi, Telekom, UPC, iNES IPTV si Orange TV. De curand, Digi a introdus HISTORY in grila sa, astfel incat, daca nu recepționați canalul, va rugam sa rescanați lista de programe sau sa faceți o cerere catre cea mai apropiata filiala.

Pentru mai multe detalii, puteti accesa pagina de Facebook HISTORY Romania sau canalul local de YouTube.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram