Spectacol de dans sportiv în beneficiul secţiei de terapie intensiva nou nascuţi din cadrul SCJU Constanţa

1 octombrie 2014

„Fondurile obținute în urma evenimentului vor fi direcționate către proiectul Asociatiei „Daruieste Aripi” si anume reconstrucția și modernizarea secției de terapie intensivă nou-născuți si compartimentul de prematuri din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Constanța”, a declarat Lavinia Manescu, Presedintele Clubului de Dans Sportiv „Master Dance”.
„Ne bucurăm că iubitorii de frumos şi de mişcare sănătoasă se alătura demersului nostru în slujba copiilor bolnavi. Împreună putem schimba viitorul Constanţei!”, a declarat Alina Vasea, Preşedintele Asociaţiei Dăruieşte Aripi.
Intrarea va fi gratuită însă donaţia recomandată este de 20 ron.
Vă aşteptăm cu mic cu mare să ii vedem pe maeştrii in dans ai Constanţei!
Despre Asociația Dăruiește Aripi
Daruieste Aripi este o organizaţie non profit, menită să susţină proiecte caritabile în domeniul medical, cu scopul de a aduce un real progres în tratamentul pacientilor din sistemul de stat românesc. Asociaţia își propune să sprijine copiii bolnavi aflați în dificultate din zona de Sud Est a Romaniei, prin implementarea unor proiecte în domeniul medical, cu scopul de a îmbunătăți sansele lor de vindecare și supraviețuire. Asociația nu are sediu și alte cheltuieli administrative, toți cei implicați în acest proiect sunt voluntari.
Vă mulțumim pentru susținere şi vă aşteptăm în număr cât mai mare!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram