Spectacol de culoare şi mişcare cu fluturi exotici la Expo Ideal Mariaj 2012

26 ianuarie 2012

Butterfly Trading a ales să creeze un pavilion expoziţional, în care un total de trei specii de fluturi vor zbura liberi, creând un peisaj magic. Fluturii din specia Morpho, aduşi special pentru acest eveniment din America de Sud, regiunea lor originară, se disting prin culorile vii şi modelele interesante de pe aripi. Elementul surpriză este însă o specie superba de fluturi tot din America de Sud care va fi prezentată în premieră vizitatorilor târgului.
Înfiinţată în 2008, Butterfly Trading este singura companie din România specializată în eliberarea de fluturi vii şi deţine cele mai importante certificări internaţionale din domeniu. Până în prezent, compania a încheiat cu succes un număr de peste 100 de eliberări, aducând astfel un plus de culoare şi rafinament oricărui eveniment special din viaţa clienţilor, de la nunţi şi botezuri la evenimente corporate de mare anvergură sau chiar prezentări de modă.
Butterfly Trading le oferă tuturor clienţilor posibilitatea să aleagă între trei specii diferite de fluturi, oferta variind în funcţie de perioada anului în care se face livrarea şi condiţiile de mediu în care trebuie eliberaţi aceştia. Participanţii la Expo Ideal Mariaj 2012 vor beneficia de vouchere cu o reducere specială de 15% pentru toate comenzile de eliberări de fluturi vii plasate în luna februarie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram