Specializeaza-te in domeniul auditarii cu ajutorul unui curs auditor intern

19 august 2019
Autor:
Suits Advertising

Desprea conceptul de auditare

Auditarea reprezinta procesul de analizare amanuntita a firmei in care persoana, care ocupa functia de auditor intern, isi desfasoara activitatea. Din aceasta perspectiva, un curs auditor intern vine in ajutorul responsabilului cu informatiile necesare pentru a intelge mult mai bine procesul colectarii de date cu caracter personal.

Principala activitate din cadrul acestei functii este reprezentata de verificarea manierii in care datele cu caracter personal sunt procesate. Tocmai de aceea, in urma finalizarii unui curs auditor intern, veti putea manevra cu usurinta departamentele care se ocupa de procesarea datelor personale.

curs auditor intern

Urmarea unor astfel de cursuri specializate este obligatorie, in contextul in care pentru a ajunge sa ocupai o astfel de pozitie in cadrul unei organizatii necesita o determinare majora. Aceasta activitate este esentiala pentru a intelege care este impactul noului Regulament European in raport cu compania in care va desfasurati activitatea.

Care sunt temele pe care se pune accent in cadrul unui curs auditor intern?

Auditarea este realizata intr-o maniera duala, in ceea ce priveste metodologia. In acest contect, vorbim despre un mod static si unul dinamic.

Partea statica a unui curs auditor intern va pune accentul pe prezentarea cerintelor standardului ISO 9001:2015 respectiv ISO 19011:2011, analiza cerintelor individuale, principiile managementului calitatii, dar si pe gandirea bazata pe riscuri. De asemenea, auditul, principii de auditare si coordonarea programului de audit reprezinta baza de la care veti incepe. Lectorii pregatiti pentru a va putea ajuta sa intelegeti mult mai bine acest domeniu vor pune accent si pe pregatirea, realizarea si documentarea auditului cu ajutorul tehnicilor de audit si de prelucrare a informatiilor.

Pe de alta partea, insa, partea dinamică inseamna verificarea in concret. Mai mult de atat, aceasta se leaga de managementul companiei si despre modlitatile prin care datele cu caracter personal sunt procesate in interiorul societatii comerciale. In cadrul unui curs auditor intern aceasta parte se va efectua prin descrierea conceptelor ce tin de implementarea si auditarea unui sistem de management intr-o organizatie. Pe urma va avea loc simularea unui audit intern care va contine urmatoarele: plan de audit intern, program de audit, raport de audit, rapoarte de neconformitati inclusiv rezolvarea acestora prin planul de actiuni corective. Nu va faceti griji, inainte de aceasta aplicatie veti face impreuna cu mentorii dvs. Exercitii si tudii de caz aplicate, zilnice.

In urma a celor 180 de ore (parte teoretica si parte practica), va avea loc examenul final, in urma caruia veti obtine o diploma manager de calitate eliberata de Certinspect Register S.R.L. Aceasta este intocmai structura unui curs auditor intern din cadrul celor de la Training Professionals. Daca v-ati hotarat ca a venit momentul pentru o schimbare, atunci nu mai stati pe ganduri si inscreti-va la urmatorul curs!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram