Speakerii conferintei Femei de cariera: Gabriel Dinu

12 martie 2016
Autor:
Woman2Woman

A V-a editie a conferintei Femei de cariera, organizata de Woman2Woman.ro sambata, 19 martie 2016, vine cu informatii esentiale in cariera si in viata profesionala, povesti care sa te inspire, dar si cu speakeri pe masura. Gabriel Dinu (Psihosolutii) este unul dintre speakerii pe care ii vei putea intalni in cadrul evenimentului.

Gabriel Dinu este psihoterapeut cu o experienta de peste 10 ani in psihoterapie cognitiv – comportamentala individuala, de cuplu si de familie si membru al Colegiului Psihologilor din Romania.

Impreuna cu o echipa de specialisti cu experienta in tratarea depresiei, a anxietatii si a altor tulburari afective a pus bazele programului Gandestesanatos, o aplicatie online de psihoterapie si dezvoltare personala, care imbina psihoterapia cognitiv-comportamentala cu avantajele internetului.

Despre Psihosolutii

Cabinetul Psihosolutii este un loc dedicat imbunatatirii calitatii vietii persoanelor care ne trec pragul. Echipa noastra este formata din specialisti formati si educati in orientarea cognitiv compotamentala si care sunt pregatiti in a va oferi suportul de care aveti nevoie, fie ca va confruntati cu diferite probleme emotionale, cu situatii in care nu stiti cum sa reactionati, cu relatii de cuplu sau interpersonale dificile, sau doar doriti dezvoltare personala.

Mai mult, tehnicile validate stiintific sunt la baza abordarii noastre.

Dintre orientarile practice intalnite in psihoterapie, scoala cognitiv-comportamentala se bucura de cea mai mare incredere la nivelul comunitatii stiintifice internationale. Aceasta se datoreaza faptului ca atat principiile teoretice pe care se fundamenteaza cat si protocoalele de interventie terapeutica, au un suport stiintific in ceea ce priveste eficacitatea lor.

Pe Gabriel Dinu il poti cunoaste pe 19 martie, sambata, la a V-a editie a conferintei “Femei de cariera”. Inscrie-te completand formularul de aici: http://woman2woman.ro/conferinta-femei-de-cariera-19-martie-2016-editia-v/

Evenimentul este sustinut de sponsorii principali: SEOmark.ro (cursuri si servicii pentru business-uri online) si World Class Romania, dar si de sponsorii secundari: Himalaya Wellness, Editura All, Sian Books, Linkage Romania, Hotel Iaki Mamaia, Creative News si PacPac StudioS.

Partener media princial: Acasa.ro

Parteneri media secundari: Business24, Calendarevenimente.ro, Comunicatedepresa.ro, Fashion8.ro, Garbo, Iubimsigatim.ro, Kudika, LivePR, Mujer.ro, PR2Advertising, Ziare.com

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram