Speakerii conferintei Femei de cariera: Ciprian Bujor

18 martie 2016
Autor:
Woman2Woman

A V-a editie a conferintei Femei de cariera, organizata de Woman2Woman.ro sambata, 19 martie 2016, vine cu informatii esentiale in cariera si in viata profesionala, povesti care sa te inspire, dar si cu speakeri pe masura. Ciprian Bujor (Consultant Senior si trainer Linkage Romania) este unul dintre speakerii pe care ii vei putea intalni in cadrul evenimentului.

Ciprian Bujor (Consultant Senior si trainer Linkage Romania)

Ciprian Marius Bujor este Consultant Senior si trainer in cadrul Linkage Romania. A absolvit facultatea de istorie la Iasi, relatii economice internationale in Bucuresti si un master in managementul informatiilor clasificate la Academia Nationala de Informatii.

A activat mai multi ani in Serviciul Roman de Informatii ca ofiter operativ si s-a specializat in decodarea comportamentului uman, in special in ceea ce priveste detectarea sentimentelor, intentiilor si a minciunii, prin descifrarea limbajului verbal si non-verbal si a micro-expresiilor. De asemenea, si-a imbunatatit aptitudinile si cunostintele prin numeroase cursuri cu parteneri externi ai S.R.I.

Ciprian a folosit experienta directa acumulata in aceste domenii pentru a pune bazele programului de training multirol Now I See You, dezvoltat in colaborare cu Linkage Romania, incepand cu 2013. Acesta este adresat companiilor care urmaresc implementarea unor concepte si tehnici inovative, dar si persoanelor care doresc sa se cunoasca si sa se adapteze si integreze mai bine in societate.

Totodata, portofoliul lui Ciprian cuprinde tehnici de intervievare, interogare si negociere, exploatare informativa, analiza si protejarea informatiilor, depistarea fraudei, NLP si analiza comportamentala. Este autor de carti si publica constant in presa scrisa si on-line.

Pe Ciprian Bujor il poti cunoaste pe 19 martie, sambata, la a V-a editie a conferintei "Femei de cariera". Inscrie-te completand formularul de aici: http://woman2woman.ro/conferinta-femei-de-cariera-19-martie-2016-editia-v/

Evenimentul este sustinut de sponsorii principali: SEOmark.ro (cursuri si servicii pentru business-uri online) si World Class Romania, dar si de sponsorii secundari: Himalaya Wellness, Sian Books - parte a Grupului Editorial All, Linkage Romania, Hotel Iaki Mamaia, Creative News si PacPac Sudios.

Partener media princial: Acasa.ro

Parteneri media secundari: Business24, Calendarevenimente.ro, Comunicatedepresa.ro, Fashion8.ro, Garbo, Iubimsigatim.ro, Kudika, LivePR, Mujer.ro, PR2Advertising, Ziare.com

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram