Speaker Femei de cariera – Despre antreprenoriat si succes in afaceri: Roxana Domnica (Fondator MORE Networking)

5 iunie 2018
Autor:
Woman2Woman

 „In era imediatului, cand toti antreprenorii isi doresc rezultate rapide si vanzari punctuale, sa identifici persoanele cu care poti dezvolta o relatie de business si sa reusesti sa mentii aceste relatii in timp poate fi o investitie de business cu rezultate excelente, pe termen lung.", spune Roxana Domnica, speaker la a VIII-a editie a conferintei Femei de cariera, eveniment care va avea loc pe 21 iunie, la Bucuresti.

Roxana Domnica - Networking-ul ca investitie in business

"8 din 10 companii esueaza din lipsa de clienti si promovare. Pentru a diminua acest risc, managerii si antreprenorii au nevoie sa fie cunoscuti si recunoscuti, iar business networkingul este una din metodele care iti permite acest lucru.

Desi networking-ul nu este perceput drept o unealta de business - unii oameni de afaceri il asociaza mai degraba cu o pierdere de timp, decat cu un timp investit in afacere.” Cum devine, asadar, networking-ul o investitie de business? Aflam de la Roxana Domnica – fondator MORE Networking.

Fii prezenta la eveniment si afla cum devine networking-ul o investitie de business. Te poti inscrie in pagina conferintei.

 

Cine este Roxana Domnica

"Dupa o experienta de 10 ani in marketing, am descoperit intalnirile de networking dintr-o intamplare. Am crezut ca va fi pur si simplu un alt eveniment de unde voi aduce carti de vizita pentru baza de date a companiei. Am cunoscut oameni care mi-au schimbat viata si oameni care m-au facut sa aleg drumul pe care il incep acum. Acela al relatiilor construite temeinic, intretinute si valorificate." 

Roxana Domnica este fondatoarea MORE Networking, o comunitate care schimba perceptia acestui instrument de marketing, numit business networking. MORE networking nu inseamna cantitate, ci inseamna a oferi MAI MULT si a astepta MAI PUTIN. MORE Networking este o Scoala de antreprenoriat cu intalniri, ateliere, conferinte si evenimente dedicate.

Vino si tu sa o intalnesti pe Roxana Domnica, speaker la conferinta Femei de cariera – Despre antreprenoriat si succes in afaceri din 21 iunie 2018.

Detalii despre eveniment gasesti aici.

Evenimentul este sustinut de partenerii: Answear.ro, Hotel Iaki Mamaia si SEOmark.ro, dar si de partenerii media: Acasa.ro, Afaceri si leadership femin.ro, Business24, Comunicatedepresa.ro, Fashion8, LivePR, Mujer.ro, PR2Advertising.ro, Ziare.com.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram