Speaker Femei de cariera - Despre antreprenoriat si succes in afaceri: Raluca Radu (Answear)

5 iunie 2018
Autor:
Woman2Woman

A VIII-a editie a conferintei Femei de cariera vine cu informatii importante despre antreprenoriat si business. Evenimentul care va avea loc pe 21 iunie o va avea printre speakeri pe Raluca Radu, Country Manager Answear Romania, Owner MTH Digital & Co-Organizator GPeC. Raluca se implica activ in cresterea si educarea pietei de comert electronic, fiind lector de e-commerce si consultant in zona de strategie online pentru startup-uri aflate la inceput de drum.

In cadrul evenimentului, Raluca Radu va discuta despre:

  • Mindsetul care a ajutat-o in rolurile de intraprenor si antreprenor;
  • Abilitatile necesare pentru inceperea unui proiect de la 0.

Fii prezenta la eveniment si afla care sunt cele "13 Idei din 13 Ani la Granița dintre Intraprenoriat și Antreprenoriat". Te poti inscrie in pagina conferintei.

 

Cine este Raluca Radu

Absolventa de Automatica si Calculatoare si pasionata de matematica, Raluca este convinsa ca datele si logica stau la baza unei strategii de business eficiente.

Raluca este Country Manager Answear.ro, Owner MTH Digital – agentie de strategie online si marketing digital – si Co-Organizator GPeC – cel mai important eveniment de e-commerce din Romania.

Raluca se implica activ in cresterea si educarea pietei de comert electronic, fiind lector de e-commerce si consultant in zona de strategie online pentru startup-uri aflate la inceput de drum.

In trecut, Raluca s-a ocupat de introducerea pe piata a business-ului OLX.ro si cresterea acestuia si a condus cu succes echipe si proiecte online in cadrul Naspers, The Group, F64, Acasa.ro. De asemenea, Raluca are o puternica experienta in zona de startup-uri de tehnologie, fiind co-fondatorul proiectului How To Web si implicandu-se ca mentor sau advisor in startup-uri tech autohtone.

Absolventa de Automatica si Calculatoare si pasionata de matematica, Raluca este convinsa ca datele si logica stau la baza unei strategii de business eficiente.

Vino si tu sa o intalnesti pe Raluca Radu, speaker la conferinta Femei de cariera - Despre antreprenoriat si succes in afaceri din 21 iunie 2018.

Detalii despre eveniment gasesti aici.

Evenimentul este sustinut de partenerii: Answear.ro, Hotel Iaki Mamaia si SEOmark.ro, dar si de partenerii media: Acasa.ro, Afaceri si leadership femin.ro, Business24, Comunicatedepresa.ro, Fashion8, LivePR, Mujer.ro, PR2Advertising.ro, Ziare.com.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram