In spatele industriei de videochat

O fata aflata intr-un pat elegant, imbracata sumar, este platita cu 2,5 dolari pe minut pentru a freca pe picior un balon, asa cum i-a cerut un tip cu un fetish ciudat. Ea nici macar nu trebuie sa se uite la fata clientului pentru ca acesta nu a fost dispus sa cheltuiasca mai multi bani pentru a activa si camera video a calculatorului de pe care urmareste fata.

In alta camera a aceluiasi studio de videochat, o fata care obisnuia sa castige salariul minim pe economie pentru a servi intr-un fast-food burgeri unor clienti care nici macar nu ii spuneau „multumesc” este acum o adevarata vedeta. Alta fata de la videochat este studenta la Psihologie. Inainte de a practica videochat-ul obisnuia sa manance sandvisuri cu salata in timp ce astepta aprobarea imprumutului de la banca pentru a-si continua studiile. Acum un client s-a oferit sa ii plateasca 150 de dolari pentru o piesa purtata de lenjerie. Astazi, industria videochat-ului in Romania a cunoscut o adevarata explozie, pe piata existand foarte multe studiouri, precum WhiteAgency, care fac constant angajari modele videochat Bucuresti.

In general, pare usor sa faci videochat, dar cea mai grea parte nu este sa iti ascunzi celulita in fata camerei web, ci este vorba despre niste cerinte fizice si emotionale. O astfel de fata lucreaza intre 3 si 12 ore pe zi, dar succesul necesita constanta.

Miss Dammer, o fata care a practicat video chat-ul si acum lucreaza ca escorta, a fost una dintre primele zece fete ale My Free Cams, unde ea aducea peste 20.000 de lire sterline pe luna. „Clientii sunt intotdeauna online, daca eu nu eram  acolo intr-o zi, ei puteau vizita o alta pagina a altei fete si riscam sa pierd un client platitor”, a declarat ea. Miss Dammer a inteles ca succesul depinde de constanta ei in fata camerei web. „Am stat o data online 24 de ore. Am reusit sa lucrez un an si jumatate fara a-mi lua o zi libera”, mai spune Miss Dammer.

Ca si in cazul tuturor activitatilor sexuale, video chat-ul face parte din industria serviciilor. Misiunea acestor fete este de a satisface clientii punand nevoile lor inaintea nevoilor tale. Din punctul de vedere al multor fete care s-au confruntat cu joburi prost platite, nu este nimic diferit de munca unei chelnerite, care intreaba permanent clientul daca mai are nevoie de ceva.

Diferenta o face suma pe care o incasezi la sfarsitul lunii. O fata care practica videochat-ul in Romania poate strange, din bonusuri si bacsisuri, 20 de mii de dolari in doua saptamani. Industria romaneasca de profil a ajuns sa ruleze peste 100 de milioane de dolari, anual. La nivel planetar, cifrele videochatului sunt colosale: 10 miliarde de dolari, pe an.