fbpx

Sosetele CISEROM au ajuns la SPA

„Campania „Happy, healthy feet” urmeaza una din principalele directiile de comunicare pe care noi ni le-am propus in acest an. Pe langa caracteristica de accesoriu fashion ne dorim ca sosetele de Sebes sa fie vazute drept o alegere sanatoasa, pentru confortul si bunastarea picioarelor. Asocierea cu cel mai mare Spa din Bucuresti vine, prin urmare, in sustinerea directiei noastre de promovare. Ne dorim ca oamenii sa inteleaga si sa faca diferenta intre produsele din materiale sintetice, care pot avea efecte negative la nivelul dermei, si materialele naturale, care permit pielii sa respire si o protejeaza de factori externi agresivi, de la cei de mediu, pana la obiectele de incaltaminte”, a declarat Constantin Ispir, Director General CISEROM.

„In pachetele noastre de servicii avem tratamente dedicate exclusiv picioarelor. Prin urmare, acest parteneriat este justificat de serviciile pe care noi le oferim clientilor, dar si prin prisma abordarii noastre, aceea de a oferi inspiratie pentru un stil de viata sanatos. In special dupa o anumita varsta, picioarele au nevoie de o ingrijire specifica. Pielea terna si insuficient hidratata, senzatia de picioare „grele si obosite” sau circulatia deficitara a sangelui sunt doar o parte dintre problemele care pot aparea. Pentru astfel de probleme, dincolo de atentia acordata in casa este intotdeauna recomandata o vizita la un centru de terapie. Clienţii nostri sunt constienţi de acest lucru, la fel cum si noi, la randul nostru, suntem de parere ca tratamentele noastre isi pastreaza efectul benefic pe o perioada mai indelungata numai daca protejarea picioarelor continua si acasa. Asocierea cu brandul romanesc CISEROM transmite mesajul pe care noi ni-l dorim, acela de a pune pret pe sanatatea si ingrijirea de durata” este de parere Roxana Visan, reprezentant Orhideea Health & Spa.

La Orhideea Health & Spa sanatatea este abordata in stil holistic, luand in considerare miscarea, nutritia si relaxarea, combinand mijloacele terapeutice occidentale si orientale, precum si masuri preventive ce includ un program terapeutic regulat. Orhideea Health & Spa include in tratamentele sale corporale si trei tratamente ale picioarelor: Feet Rejuvenating Treatment, care presupune o exfoliere energica si masajul picioarelor, fiind un tratament drenant si revigorant, alungand senzatia de picioare obosite, Happy Feet Kneipp Treatment, cu efecte de decongestionare a picioarelor si stopare a racelii incipiente, si Repairing Hands and Feet Treatment, concentrat pe completarea terapiilor spa prin tratamentul hidratant si revigorant (redat de exfoliere, masca si hidratare). Aceste tratamente sunt recomandate atat in scop terapeutic cat si estetic, tuturor celor care petrec zilnic ore in sir in picioare sau au o sensibilitate deosebita a picioarelor.

Povestea sosetelor de Sebes a inceput acum 90 de ani, perioada in care in judetul Alba se dezvoltau comertul, mestesugurile si mici fabrici de textile (tricotaje, pielarie, palarii). Astazi Ciserom produce in jur de 9 milioane perechi de sosete pe an, cu ajutorul celor 320 de angajati si a utilajelor de ultima generatie. Fabricate din fibre naturale, modelele Ciserom sunt alegerea colorata pentru confortul si sanatatea picioarelor tale. Sosetele vesele iti fac picioarele fericite! „Sosetele de Sebes” se gasesc in retelele de hypermarket-uri Carrefour Hyper si Express, Metro, Selgros, Cora, Hervis Sport, Kaufland, Real, DM Drogerie, dar si in magazine de cartier sau cu specific textil. In plus, compania detine doua magazine proprii, ambele in orasul Sebes, si vinde inclusiv online.