SOS dantura! Cum refac dantura

20 martie 2020
Autor:
IzzyReduceri

Te confrunti cu probleme ale dintilor? Afla cum poti sa-ti recapeti dantura perfecta rapid. Am facut un top 3 metode de a-ti recapata increderea in zambetul tau cu preturi avantajoase!

Implant dentar pret cu reducere!
Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje ce se introduce in os, avand rolul de a inlocui absenta unuia sau mai multor dinti. Acesta tine loc de radacina, urmand ca pe acest suport artificial sa se realizeze coroana dentara definitiva.

Orice persoana care a pierdut unul sau mai multi dinti poate beneficia de acest tratament atat timp cat nu au probleme de sanatate ce impiedica interventia. Se pot insera implanturi la persoane aflate la orice varsta din momentul cand s-a incheiat cresterea.

Interventia de implantologie nu este dureroasa, se realizeaza sub anestezie locala. Durata operatiei variaza in functie de numarul implanturilor ce trebuie inserate si complexitatea cazului. In general dureaza de la 45 de minute si pana la cateva ore.

Tratamentul prin implant, are 2 etape:

Etapa chirurgicala – cand se introduce implantul in interiorul osului cu rolul de a inlocui dintii absenti. Vindecarea dureaza intre 1-3 luni, in functie de tipul implantului dentar
Etapa protetica – se realizeaza lucrarea definitiva. Dureaza aproximativ o luna

Pretul tratamentului difera de la o clinica la alta, dar pe izzyreduceri.ro am vazut oferte incepand cu 380 lei / implant la clinica Stoma Urgent sau la 2500 lei la Clinica Aesthetic Dental Care unde aveti inclus si coroana + bont protetic.

Implantul dentar este cea mai buna solutie in cazul in care iti lipsesc dintii si nu mai ai radacina, insa daca nu iti permiti aceasta procedura, cea mai buna varianta este proteza dentara.

Proteza dentara este un dispozitiv realizat pentru a arata ca dintii naturali si reprezinta un inlocuitor artificial pentru arcadele dentare naturale.

Protezele sunt facute din rasina acrilica si uneori au componenta metalica.
Exista mai multe tipuri de proteze dentare:

Proteza dentara totala – se utilizeaza atunci cand pacientul a pierdut toti dintii si trebuie refacuta functia estetica, masticatorie si fonatie
Proteza dentara partiala – se foloseste atunci cand exista dinti lipsa pe arcada, dar nu se poate realiza o punte dentara fixa
Proteze scheletate – sunt dispozitive stabile care implica si o parte fixa (coroane sau punti dentare pe dintii ramasi)
Proteza dentara nu numai ca ajuta persoanele cu unul sau mai multi dinti lipsa sa aiba un zambet frumos, dar pastreaza si structura cavitatii bucale, conferind un aspect placut obrajilor si buzelor.

Programeaza-te acum pentru a avea un zambet frumos si sanatos!

Pe izzyreduceri.ro gasiti oferte de la mai multe clinici stomatologice, pretul fiind intre 480 lei si 600 lei.

Coroana dentara este o lucrare protetica ce inveleste partea vizibila a dintelui care sufera de anumite probleme de estetica din cauza anumitor factori care au dus la degradarea acestuia. Dintii care au nevoie de coroane dentare sunt, in special, cei lovit, ciupiti sau care si-au pierdut aspectul placut pe care il au in mod natural.
Coroana dentara poate fi metalo-ceramica sau din zirconiu.

Medicul dentist va alege culoarea si forma coroanei dentare cu cele ale dintilor din jur, pentru a nu se observa diferenta. Coroanele dentare sunt prinse de dinte cu un ciment special si acopera intreaga parte vizibila a dintelui.
Daca seconfectioneaza pe dinti naturali, este nevoie de slefuirea acestora in vederea adaptarii coroanelor.

Uneori insa nu este nevoie ca dintele sa fie slefuit, in cazul pivotilor dentari sau al implanturilor dentare deoarece coroanele se confectioneaza peste aceste dispozitive.

Durata de viata pentru aceste lucrari difera in functie de materialele folosite, dar si de stilul de viata la care este supusa. In medie tin intre 5 – 15 ani.

Coroanele dentare pot fi solutia perfecta daca aveti nevoie sa va imbunatatiti modul in care arata dantura si zambetul dvs.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram