Soluții pentru un zâmbet perfect

5 decembrie 2023
Autor:
GROWWWISE

Cu toții ne dorim să avem un zâmbet cât mai perfect.  Chiar dacă câteodată acest lucru pare greu de atins, există acum multe metode rapide și eficiente care ajută la îndeplinirea acestei dorințe.

Dacă ești din București, poți găsi în sectorul 5 medici profesioniști care sunt dornici să facă din experiența ta stomatologică una relaxantă și plăcută.  Vei găsi soluții pentru orice problemă pe care o ai, precum și consultanță specializată la fiecare pas.

Acest articol vorbește despre câteva metode care te pot ajuta să ai un zâmbet plăcut, de genul implant dentar, dinti ficsi in 24 de ore pret și coroana zirconiu.

Dinți ficși în doar 24 de ore!

Acest concept se numește Fast & Fixed, și a fost creat special pentru pacienții care își doresc să se bucure de rezultate rapide. Cu ajutorul acestei proceduri, vei avea zâmbetul mult dorit în doar 24 de ore, fără a face compromisuri. Trebuie să urmezi câțiva pași simpli:

  1. Consultație preliminară
  2. Plan de tratament personalizat
  3. Intervenție chirurgicală rapidă
  4. Zâmbet nou!

Procedura prin care vei căpăta dinți ficși în 24 ore este perfectă dacă vrei o transformare rapidă, fără să aștepți luni sau chiar ani după rezultate. Dacă ai mai mulți dinți lipsă sau mai multe probleme dentare, este o soluție bună pentru tine.

Implantul dentar – cheia unui zâmbet complet

Dacă te-ai întrebat pană acum cat costa un implant dentar, este important să știi că aceasta este o investiție inteligentă atât pentru sănătatea ta, cât și pentru aspectul fizic. Cu ajutorul unui implant, vei putea realiza activitățile normale din viața de zi cu zi fără reținere și te vei simți mult mai bine în pielea ta.

Uite o listă cu câteva dintre numeroasele beneficii ale implantului dentar:

  • Arată și se simte ca un dinte natural
  • Nu afectează ceilalți dinți
  • Materialul implantului are biocompatibilitate maximă cu organismul
  • Procedura confortabilă și recuperare ușoară

Această procedură este recomandată persoanelor care au un dinte sau mai mulți lipsă și au vârsta de peste 18 ani, deoarece creșterea osoasă trebuie să fie încheiată. Implantul este confecționat din materiale de înalte calitate (titan), iar un implant de succes are o rezistență de 10 ani.

Pașii implantuluiDetalii importante
1. ConsultațiaSchema de tratament + radiografii
2. Intervenția chirurgicală de plasare a implantuluiIntervenție nedureroasă
3. Etapa de osteointegrareCrearea de țesut osos nou în jurul filetelor implantului
4. Montarea șuruburilorDupă 3-6 luni, se montează șuruburi de vindecare
5. Etapa proteticăRealizarea coroanelor dentare

Durabilitate asigurată - coroanele dentare din zirconiu

Citește în continuare dacă dorești să afli mai multe despre coroana zirconiu pret, cum să ai un zâmbet strălucitor și care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi.

Coroanele dentare au scopul de a acoperi un dinte problematic, care este pătat, decolorat sau slab. Astfel, dintele respectiv va arăta mai natural și va fi mai rezistent. Trebuie să iei în calcul că materialul din care este realizată coroana dentară este foarte important.

Zirconiul este un metal foarte puternic, este de 5 ori mai rezistent decât porțelanul și are propiețăți chimice similiare cu titanul. De asemenea, culoarea este foarte asemănătoare cu cea a dinților naturali.

Procedura de aplicare a coroanei dentare din zirconiu este foarte simplă se va desfășura în minim 2 vizite la medicul stomatolog. Prima vizită are ca scop realizarea unei amprente după dintele tău, cu ajutorul unui scaner digital. După aceea, la a doua vizită medicul va monta coroana de zirconiu.

Coroanele dentare din zirconiu rezistă în medie până la 20 de ani, dar daca ai grijă de igiena ta orală și mergi des la medicul stomatolog, este foarte posibil să te bucuri de ele pe tot parcursul vieții.

Zâmbetul tău merită o soluție profesională

Indiferent de tratamentul la care apelezi, avantajele principale sunt similare. Procedurile sunt rapide, eficiente și contribuie la recuperarea confortabilă într-un timp scurt, iar durabilitatea oferită prin intermediul acestor tratamente îți asigură o dantură rezistentă și autentică.

Un zâmbet frumos nu este doar estetic, ci contribuie și la o viață sănătoasă. Este timpul sa investești în tine și în bunăstarea ta, iar medicii stomatologici profesioniști sunt pregătiți să te ajute la orice pas.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram