Solutii pentru imbunatatirea performantei

Cluj-Napoca, 20 Octombrie 2010 – Acumen Integrat, in parteneriat cu www.IndicatoridePerformanta.ro, primul portal din Romania dedicat imbunatatirii performantei organizationale, organizeaza in perioada noiembrie – decembrie 2010, in Bucuresti si in Cluj-Napoca, o serie de cursuri tematice in domeniul imbunatatirii performantei.

Solutii pentru imbunatatirea performantei operationale in Departamentul de Resurse Umane
23 Noiembrie 2010, Bucuresti
7 Decembrie 2010, Cluj-Napoca

Solutii pentru imbunatatirea performantei operationale a Departamentului de Marketing
24 Noiembrie 2010, Bucuresti
8 Decembrie 2010, Cluj-Napoca

Solutii pentru imbunatatirea performantei in Cabinete si centre medicale
25 Noiembrie 2010, Bucuresti
10 Decembrie 2010, Cluj-Napoca

Solutii pentru imbunatatirea performantei operatorilor hotelieri
26 Noiembrie 2010, Bucuresti
9 Decembrie 2010, Cluj-Napoca

Cursurile vor fi facilitate de catre Alexandra Moldovan si Sorina Mone, traineri cu o vasta experienta in managementul performantei organizationale.

Alexandra Moldovan a acumulat experienta prin proiectele de consultanta implementate si trainingurile sustinute in managementul performantei, management operational si management strategic.

Sorina Mone a combinat experienta practica si educatia in domeniul managementului si al marketingului, in prezent fiind si Editor al portalului www.IndicatoridePerformanta.ro si doctorand in Marketing la Universitatea Babes-Bolyai.

Experienta lor bogata in implementarea sistemelor de management al performantei este completata permanent de studii de specialitate, cercetare in contextul academic, participari la conferinte internationale si articole publicate in reviste de specialitate.

Specific acestor cursuri este continutul relevant bazat pe ultimele noutati in domeniu, numeroase exercitii practice si un pachet de formulare care sa asiste participantii in folosirea practica a noilor cunostinte dobandite.

Cursurile se adreseaza unui spectru larg de profesionisti, fiind relevante pentru specialisti, manageri si coordonatori ai Departamentelor de Resurse Umane, Marketing, operatori din industria hoteliera si cabinete si centre medicale interesati in dezvoltarea de abilitati in managementul performantei organizationale si intelegerea complexitatilor utilizarii sistemelor de management al performantei.

Prin lansarea acestei serii de cursuri deschise, Acumen Integrat ridica standardele de instruire profesionala tehnica in Romania la un nou nivel. Calitatea materialelor, nivelul de interactivitate, suportul pentru punerea in practica si convertirea in valoare adaugata a participarii la curs formeaza impreuna un puternic instrument de schimbare disponibil profesionistilor si organizatiilor interesate in optimizarea performantei.

Paginile de prezentare ale fiecarui curs si brosurile in format PDF sunt disponibile la adresa: www.acumen.ro

Despre Acumen Integrat
Acumen Integrat este o companie romaneasca de consultanta, cu sediul in Cluj-Napoca, specializata in oferirea de solutii in managementul performantei, managementul proiectelor si integrarea de tehnologie. Serviciile oferite cuprind consultanta manageriala, solutii de implementare, pregatire si management de proiect.

Despre www.IndicatoridePerformanta.ro
www.IndicatoridePerformanta.ro este primul portal din Romania dedicat imbunatatirii performantei organizationale. Sectiunea principala a IndicatoridePerformanta.ro este reprezentata de o baza de date cu peste 600 de exemple de Indicatori Cheie de Performanta (KPIs), grupate in 24 de industrii si 14 arii functionale.