Soluții eficiente de etanșare energetică prin folosirea precadrelor de ferestre de pe Pvcmag.ro

20 noiembrie 2023
Autor:
European Advertising Holding S.R.L

Odată cu scăderea temperaturilor, preocuparea principală este aceea de a asigura o temperatură optimă în interiorul caselor. Oamenii caută soluții smart pentru o etanșare energetică eficientă, dar care să nu usture la buzunar. Din fericire, furnziorii de pe piața de profil au găsit deja produsele de care clienții lor au nevoie.

Anume, în acest context, se pune accentul pe precadrele de montaj ferestre și pe produsele de etanșare și eficiență energetică. În special magazinul PVC Mag livrează genul acesta de produse, dar și accesorii utile pentru întreținere sau accesorii de tâmplărie. Descoperim oferta lor, în articolul ce urmează.

Precadrele pentru ferestre, o soluție optimă pentru etanșare

Precadrele pentru tâmplărie din polistiren expandat se potrivesc în mod special pentru casele pasive, dar nu numai. Ele se folosesc pentru montarea de tâmplărie în stratul de termoizolare a locuinței; vezi oferta pe pvcmag.ro. Acest gen de profile se potrivesc atât pentru montarea ferestrelor, cât și pentru cele a ușilor.

Una dintre proprietățile lor principale este că preiau în siguranță toate sarcinile apărute și, în felul acesta, punțile termice sunt reduse al minim. Mai exact, nu vor avea loc schimburi termice între interior și exterior, iar căldura va fi păstrată în interiorul locuinței.

Altă calitate a precadrelor este greutatea redusă, dar și dimensiunea compactă care le fac ușor de transportat chiar și pe distanțe mai lungi. Se fixează ușor, iar lungimea profilului poate fi modificată pentru a se potrivi în cadrul ales pentru fixare.

Benzile pentru etanșare, la îndemâna oricui

În oferta magazinului PVC Mag există anumite produse care pot face diferența la capitolul etanșare. Anume ne referim aici la benzile pentru etanșare, disponibile în diverse variante și lungimi, cu proprietăți de izolare a punților termice.

Aceste benzi de etanșare se pot monta fie înainte, fie după montarea ferestrei și este prevăzută cu trei benzi acrilice. Pe partea imprimată este o parte adezivă pentru o conexiune mai bună cu fereastra. Partea din spate este complet adezivă și împărțită în două: o parte pentru fereastră și una pentru lipirea de zid.

Cum banda de etanșare nu necesită instrumente speciale de lipire, ea poate fi montată fără bătăi de cap, doar urmând instrucțiunile de folosire.

Proprietățile lor sunt multiple: etanșă la aer și vapori, la factorii UV rezistentă, aderența ridicată pe orice suprafață, nu conține substanțe nocive, tencuibilă și elastică.

Promoții atractive și produse noi pentru casă

În cadrul magazinului online PVC Mag oferta de produse indispensabile pentru casă este destul de variată și atractivă, deoarece apar zilnic promoții și, mai ales, produse noi.

În special promoțiile sunt căutate, deoarece aici prețurile scad și sunt și oferte care nu pot lăsa pe nimeni indiferent. Produse de tipul plaselor pentru insecte sau kituri de întreținere PVC ori scule sau mănuși de protecție, sunt cele care se epuizează rapid.

Periodic stocul de produse noi este actualizat în așa fel încât clienții să poată beneficia și de noile oferte din partea producătorilor.

Pentru detalii, comenzi și montare, accesați pagina oficială pvcmag.ro Contact: [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram