Solutii economice de arhivare cu dosare plastic si file protectie

In randurile ce urmeaza va prezentam 5 produse esentiale pentru stocarea documentelor in siguranta, indiferent de mediul de depozitare sau perioada indelungata de timp in care acestea nu mai sunt rasfoite.

Cele mai importante repere pentru organizarea documentelor o reprezinta  cutiile de arhivare, file de protectie din plastic transparent sau colorate ce se pot arhiva cu usurinta intr-un biblioraft marmorat sau plastefiat intr-un format adaptat nevoilor dumneavoastra A4 ori A3, un dosar plastic sau capsatoarele si capsele pentru prinderea documentelor.

Dosarele din plastic sunt confectionate din polipropilena, prezinta o coperta opaca pe partea din spate, colorata in diferite nuante : Albastru, Galben, Alb, Gri, Mov, Verde deschis sau inchis, Lila, etc. Partea din fata este transparenta, se pot gasi doar in formatul A4, au o grosime de 160-180 microni, iar in partea frontala prezinta si o eticheta din carton dispusa pe intreaga lungime pentru a putea inscriptiona continutul acestuia. Un dosar plastic are o capacitate de stocare de aproximativ 160-200 coli in functie de tipul acestuia.

Preturile pentru astfel de produse variaza intre 0,43 si 0,95 lei.

Filele din plastic – Reprezinta solutia optima pentru stocarea documentelor in bibliorafturi sau in dosarele de plastic mai sus mentionate. Este foarte important sa alegem file protectie cu o grosime mai mare, acestea sunt mult mai rezistente la rasfoiri repetate ale documentelor. Ele reprezinta solutia economica pentru ferirea documentelor de intemperii si impotriva degradarii. Pe margine prezinta 11 perforatii pentru indosariere. Poti opta pentru file de protectie transparente tip cristal sau pentru cele economice, ambele variante se gasesc ambalate la 100 de bucati per set.

Cele mai populare produse pentru arhivarea documentelor importante, a facturilor, sau a contractelor este reprezentata de bibliorafturi. Acestea pot fii in format A3 landscape sau portrait, pentru documente de dimensiuni mai mari planse de arhitectura sau alte tipuri de proiecte sau in dimensiunea standard A4 pentru restul documentelor.

Bibliorafturile pot avea un buzunar din plastic in partea frontala pe cotor cu o eticheta interschimbabila pentru o identificare rapida a continutului sau se pot aplica etichete autoadezive speciale pentru acestea.

In interior prezinta un mecanism nichelat fiabil si extrem de rezistent pentru uzura zilnica, ce este responsabil pentru capacitatea de indosariere. Bibliorafturile cu un cotor de 7,5 cm au un volum mai mare de stocare, in jurul a 480 coli, iar pentru modelul de 5 cm capacitatea scade pana la 360 coli.

Alege culoarea specifica ideala pentru facturile si documentele tale : Albastru, Roz, Alb, Verde deschis, Verde inchis, Lila, Rosu sau Portocaliu.

Cutiile pentru arhivare sunt realizate din carton ondulat, de obicei albe la exterior si o nuanta de maro natur la interior acestea daca sunt de dimensiuni normale, se pot folosi pentru arhivarea dosarelor de plastic sau de carton, iar daca dimensiunile sunt mai mari se pot utiliza pentru arhivarea bibliorafturilor. Pe cotor prezinta liniatura speciala si se pot inscriptiona cu intervalul de timp sau data, de cand sunt documentele arhivate.

Opteaza pentru un marker permanent cu varf subtire sau gros pentru a inscriptiona cu date reprezentative produsele de arhivistica. Alege un marker rosu pentru cele ce trebuie sa iasa in evidenta imediat, sau negru pentru documentele clasice.

Alege solutiile optime menite sa te ajute in arhivarea documentelor importante, comanda online si profita de preturile promotionale si de produsele de cea mai buna calitate.