Solutii de ignifugare pentru structuri din lemn de inalta calitate, furnizate de IzocorShop

solutii ignifugare lemn

Orice cladire are o anumita rezistenta impotriva incendiilor, dar mai ales atunci cand vorbim despre structuri din lemn, rezistenta acestora este destul de scazuta. In acest sens, pentru a compensa dezavantajul acesta, se intreprind o serie de masuri, asa cum este aplicarea de solutii de ignifugare.

Ignifugarea lemnului reprezinta una dintre cele mai recomandate solutii pentru a putea sa va bucurati pe termen lung de siguranta casei dumneavoastra dar sa fiti protejat de riscurile inestimabile pe care le-ar putea cauza un eventual incendiu.

Cateva aspecte deosebit de importante despre aceste solutii de ignifugare

Aceste solutii de ignifugare prezinta o multime de avantaje pentru tratarea lemnului prin aceasta metoda. In afara de avantajul de a oferi protectie impotriva incendiilor, mai poate sa ofere avantajul de a elimina daunatorii si sa lupte eficient impotriva formarii mucegaiului. Este important sa stiti ca lemnul ignifugat nu este imposibil de aprins dar prin aplicarea de solutii de ignifugare procesul acesta se poate realiza mult mai greoi iar propagarea incendiului se realizeaza mult mai lent ceea ce ofera suficient timp pentru a interveni inainte de a se produce pagube considerabile.

Alt avantaj pe care il prezinta aceste solutii de ignifugare este acela ca impiedica dilatarea si craparea suprafetelor in momentul in care lemnul nu mai absoarbe umiditate.

Procesul de ignifugare lemn este unul care se realizeaza urmand o serie de pasi deosebit de esentiali. Din cadrul acestor etape trebuie sa se aiba grija sa nu se elimine nici una deoarece rezultatul perfect este oferit numai prin intermediul realizarii unei lucrari incontestabile din punct de vedere al calitatii. Aplicarea acestor solutii de ignifugare trebuie sa se realizeze numai de catre profesionisti in domeniu, astfel incat sa puteti avea certitudinea ca nu s-a omis nici un aspect. Inainte de a se aplica solutii de ignifugare trebuie sa se pregateasca in mod corespunzator suprafetele din lemn prin a le curata de impuritati, urme de vopsea sau praf. Apoi se aplica primul strat avand grija ca temperatura sa fie de minim 100C. Dupa aplicarea primului strat se asteapta 24 de ore si apoi se aplica al doilea strat de solutii de ignifugare.

Practic, aceste solutii de ignifugare sunt tratamente aplicate capabile sa creeze un strat protector astfel incat in cazul izbucnirii unui incendiu sa formeze un scut intre cele doua. Totodata, ajuta si la cresterea duratei de viata a lemnului si ofera posibilitatea ca in momentul in care se produce un incendiu, proprietarul sa reuseasca sa ia masurile potrivite.

Solutii de igifugare de la IzocorShop

Daca sunteti interesat sa aflati mai multe detalii despre aceste solutii de ignifugare o puteti face deosebit de simplu prin accesarea site-ului nostru www.izocor.ro. Tot aici, veti putea sa gasiti detalii complete despre fiecare produs in parte, dar si consultanta specializata oferita de specialistii nostri astfel incat sa determinati care sunt produsele cele mai potrivite necesitatilor dumneavoastra si, desigur, a structurilor din lemn. Va asteptam cu interes solicitarile dar si comenzile pentru solutii de ignifugare iar in cel mai scurt timp posibil veti putea sa le primiti direct la adresa indicata de dumneavoastra.

CONTACT:

Telefon: 0722 306 799 | 0723 230 531

Email: office.izocor@gmail.com