fbpx

Solutii complete pentru imprimanta ta: consumabile accesorii piese prin Mival Group

Inainte de a vorbi despre posibilitatea cumpararii de noi echipamemente de birou sau a aduce in discutie costurile unor cartuse sau consumabile de imprimante, Mival Group vrea sa puna problema altfel. Astfel, chiar de pe prima pagina a site-ului sau, prezinta ideea unui proiect pilot ce incearca sa ofere solutii de senzatie! Cu intrebarea “Tu cat platesti pentru tonerul din imprimanta”, Mival lanseaza o noua campanie! Descopera o gama completa de consumabile de imprimanta, direct in magazin!

Primul titlu din banner-ul amplasat pe home page trateaza exact problema echipamentelor, deloc ieftine – Solutia apare ca ceva de neasteptat: Imprimante in custodie ! Sub titlul Print Non Stop, Mival scoate in evidenta urmatoarele avantaje:
– oferirea de echipamente gratuite, conform cu nevoile de tiparire individuale/ale companiei tale
– posibilitatea de a tipari fara oprire, printr-o monitorizare eficienta si corecta a tonerului
– reduceri de 10% la orice produse achizitionate din magazin, tocmai pentru a facilita acest proces.
– intretinerea si repararea echipamentului inchiriat se face in mod gratuit (fiind incluse si piesele de schimb)
Astfel se obtin reduceri ale costurilor de printare cu cel putin 30% (deseori economiile vor depasi astfel aceasta suma).

O serie de exemple suficient de clare si detaliate sunt disponibile pe pagina promotiei – s-au folosit informatii reale despre o imprimanta HP 1010, ce foloseste cartus de tip Q2612, la o printare de 2000 de pagini; seriile arata cum in cazul unei abordari clasice, fiecare refill de cartus costa 40 de lei (fara TVA). Urmeaza si reconditionarea acestuia, iar la un moment dat va fi nevoie de unul nou. Piesele necesare functionarii imprimantei s-ar putea sa mai coste in jur de 100 de euro. Se ajunge astfel la 14000 de pagini tiparite, la aproximativ 800 ron. Costul per pagina (fara TVA) va fi astfel de 0,032 ron.
Cifrele de mai sus sunt valabile pentru varianta clasica de tiparire si intretinere, cu echipamentul in proprietatea detinatorului.
In varianta Print Non Stop insa, se poate furniza modelul HP P3005 – cartusul initial este inclus; refill-ul va costa 56,45 de lei iar cartusul nou 108,87 lei. Intretinerea va fi inclusa in abonament ( full service, piese si monitorizare) Se ajunge astfel la 39000 de pagini tiparite, la un cost de doar 165,43 ron. Care e asadar noul cost per pagina (fara TVA)? Doar 0,004 ron.

Asadar, in oricare dintre situatiile de mai jos te-ai afla, acest proiect ti se potriveste:
– ai o imprimanta veche si inceata
– costurile cu respectivele consumabile de imprimanta sunt prea mari
– tiparesti peste 1000 pagini in fiecare luna
Alege acum sa te indrepti catre furnizorul de incredere Mival, in oricare dintre situatiile de mai sus te-ai afla! Iar daca ai analizat oferta si consideri ca nu te incadrezi, profita de preturile speciale la consumabile imprimanta, in magazin!