Solutii arhitecturale ETEM Systems pentru noile tendinte in sectorul retail

Aceste solutii au fost indentificate de participantii la evenimentul The New Age of Retail: Retail Real Estate Forum 2013, organizat de Govnet, eveniment in cadrul caruia producatorul elen de sisteme din aluminiu ETEM Systems a fost Partener Premium.

Potrivit specialistilor ETEM Systems, in conditiile in care in prezent, dar mai ales in viitor, competitia intre proiectele de retail va creste foarte mult, este important pentru investitor sa aleaga cele mai performante solutii constructive si de finisaj inca din faza incipienta a proiectului.

„Un ansamblu comercial de mari dimensiuni este recomandat sa fie gandit pe termen lung si sa deserveasca nevoile de confort ale ambilor parteneri de business – investitor, respectiv retailer. Din perspeciva designului, optiunile sunt multiple si este recomandat sa ne lasam sub impulsul creativitatii pentru a veni in intampinarea tuturor cerintelor,” a spus Irina Ivan, arhitect consultant ETEM Systems.

Atasat aveti fotografii reprezentative pentru cateva proiecte din portofoliul retail ETEM Systems. Este vorba despre City Mall, Promanada Mall – ambele din Bucuresti si Uvertura Mall din Botosani.

De asemenea, potrivit specialistilor ETEM Systems, opinie confirmata de participantii la evenimentul The New Age of Retail: Retail Real Estate Forum 2013 majoritatea proiectelor viitoare de mall-uri vor fi configurate cu solutii sustenabile de fatada, avand performante energetice aliniate standardelor internationale.

Astfel in aceasta categorie vom inscrie solutiile ETEM Systems precum
sisteme de pereti cortina, sisteme de tamplarie din aluminiu cu bariera termica, etalbond® – panou compozit utilizat la confectioarea casetelor ce intra in
alcatuirea fatadelor ventilate ale cladirilor comerciale; ENF – tabla din aluminiu prevopsit, material incombustibil, incadrat in clasa A1 de comportament la foc; sistemul Vario – sistemul de fixare pentru fatade ventilate.