Solutie pentru gestionarea eficienta a restaurantelor

16 februarie 2023
Autor:
Touch Media

Esti proprietar de restaurant, lucrezi ca manager in domeniul Horeca si ai nevoie de o solutie de management completa si complexa? Noi avem instrumentele necesare pentru gestionare afacerii tale! Multisoft este o companie romaneasca, ce raspunde nevoilor clientilor si ofera solutii software de exceptie, ce sunt adaptate fiecarui business in parte, usor de utilizat, din care se pot emite rapoarte comparative, statistici, se pot gestiona stocuri astfel incat sa nu mai existe pierderi mari. SOLON.R – program de vanzari restaurant, reprezinta alegerea corecta a oricarui manager pentru orice activitate ospitaliera de pe piata din Romania.

Va doriti sa aveti control deplin asupra restaurantului? Multisoft pune la dispozitia clientilor sai un soft de vanzari restaurant performant, pentru a simplifica atat munca managerilor cat si angajatilor. Datorita interfetei perfect adaptabile si performanta, SOLON R functioneaza pentru touchscreen si dispositive mobile dotate cu Android, realizeaza promotii happy hour, ofera modalitati de plata multiple si foarte important, tine evidenta consumurilor pe retetar, impreuna cu aplicatia SOLON G. Punctele forte ale folosirii programului de gestionare restaurant sunt viteza marita de operare, siguranta sporita, informatii legate de numarul de bonuri emise necesar pentru declaratia 394

Sistemul SOLON R faciliteaza comunicarea dintre ospatar, bucatarie si contabilitate, pentru a oferi cele mai bune solutii si o situatie in timp real a stocurilor, comenzilor si vanzarilor din restaurant.

SOLON R este ideal de utilizat in cadrul urmatoarelor afaceri restaurante, baruri, cluburi, dar si pentru puncte de vanzare cu o activitate mai complexa cum ar fi unitatile care functioneaza in regim de autoservire sau livrarea la domiciliu (delivery).

Oferim solutii tehnice integrate, in functie de activitatea dvs. aveti posibilitatea de a opta pentru anumite module sau pentru o solutie completa marca SOLON. Va stam la dispozitie si va oferim solutii adaptate nevoilor dumneavoastra si domeniului de activitate.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram