Solutie dedicata activitatilor Horeca

16 februarie 2023
Autor:
Touch Media

Un soft pentru restaurante este special conceput pentru a te ajuta sa iti mentii calitatea serviciilor la cel mai inalt nivel. Aceasta solutie este ideala, deoarece permite vanzarea produselor, cu scaderea automata a ingredientelor, iar in felul acesta eliminam pierderile, gestionam mult mai bine stocurile. Software-ul de gestiune restaurant iti ofera stabilitate, comunicare buna intre bar, bucatarie si ospatari si automatizarea fluxului de comenzi. Daca ai nevoie de o solutie integrata pentru restaurantul tau, trimite un email catre Multisoft si noi iti vom raspunde cu o solutie potrivita pentru tine si afacerea ta.

Multisoft este sigurul producator de software din Romania care poate livra, pentru domeniul HoReCa, un ecosistem informatic integrat 360 de grade cu toate componentele. Noi putem acoperi cu solutia noastra integrata atat partea operaționala sau de front office si aici vorbim despre solutiile PMS, vanzare restaurat, SPA si Baza Tratament cat si la partea de back office iar aici mentionez, gestiunea de restaurant si obiecte de inventar, mijloce fixe, salarizare si nu in ultimul rand si la fel de importanta solutia financiar contabila (casa, banca, jurnale, balante, declaratii, etc). Toate aceste solutii, pe langa faptul ca sunt integrate, sunt 100% adaptate legislatiei romanesti. In acest moment solutia noastra este SAF – T ready precum si Efactura ready.

Imbunatatim in fiecare zi solutiile noastre, le modernizam si le adaptam constant pentru a se plia pe fiecare afacere in parte. Solutiile sunt 100% dezvoltate de noi si le putem personaliza pentru  nevoile mereu dinamice ale partenerilor nostri si chiar putem dezvolta la cerere rapoarte complexe,  module sau interfete suplimentare.

Multisoft ofera solutii dedicate, orientate catre client, mulandu-se perfect pe legislatia in vigoare. Platforma noastra de management este potrivita pentru orice afacere din industria Horeca, de la baruri, la resturante, delivery etc.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram