Solutia implementata de SIVECO Romania la ACET Suceava intra in Finala celor mai bune proiecte europene

12 februarie 2013

Sistemul Informatic Integrat SIVECO Applications 2020 primeste titlul de Finalist in cadrul competitiei internationale European IT & Software Excellence Awards, la categoria celor mai bune solutii ERP. Sistemul a primit aprecierea juriului pentru modul in care a sustinut schimbarile organizationale din cadrul operatorului regional ce gestioneaza serviciile publice de alimentare cu apa si canalizare in municipiul Suceava si alte 7 orase din zona de nord-est a tarii.

SIVECO Applications 2020 asigura gestionarea resurselor la nivelul intregii organizatii, automatizarea fluxurilor de date si reproiectarea fluxurilor informatice, consistenta si coerenta datelor, precum si regasirea si raportarea rapida a informatiilor. Prin componente dedicate, sistemul acopera toate activitatile furnizorului de utilitati privind managementul celor peste 25.000 de contracte si peste 20.000 de facturi de utilitati emise lunar, managementul mentenantei, stocurilor si aprovizionarii, managementul resurselor umane si salarizarii si al activitatilor financiar-contabile.

Toate acestea se traduc in reduceri de costuri prin optimizarea timpilor de prelucrare a datelor, reducerea volumului muncii manuale si optimizarea fluxurilor de documente, precum si prin eficientizarea operatiunilor specifice activitatilor ACET Suceava. De exemplu, cu ajutorul componentelor pentru managementul facturarii de utilitati si managementul litigiilor, se reduce cu peste 75% timpul necesar emiterii facturilor si se diminueaza semnificativ perioada de recuperare a datoriilor. Cu ajutorul sistemului se administreaza citirile lunare a peste 23.000 de contoare, ceea ce duce la o imagine clara asupra consumului efectiv de apa.

“Ne onoreaza aceasta nominalizare, obtinuta in urma implementarii cu succes a sistemului ce raspunde cerintelor de productivitate si performanta ale tuturor departamentelor din cadrul ACET Suceava, contribuind astfel la eficientizarea activitatii societatii si la construirea unei relatii foarte bune cu clientii sai finali”, declara Sorin Dimofte, Director Vânzari si Consultanta Sisteme Informatice din cadrul SIVECO Romania.

Reusita proiectului de informatizare se datoreaza in egala masura managementului companiei, care a sustinut schimbarea pe toata durata proiectului. “Odata cu cresterea dimensiunii geografice si financiare a societații noastre, am simțit nevoia modernizarii aplicatiilor si trecerea la un sistem informatic performant. Ne bucura recunoasterea internationala a proiectului deoarece a fost un proiect complex, in urma caruia am obtinut fundamentarea in timp real a deciziilor si eficientizarea procesului de conducere”, declara Rodica Nistor, Director Economic ACET Suceava.

Despre SIVECO Romania
SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Compania a fost infiintata in 1992 si are peste 1.000 de angajati.

Actionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V si SIVECO Management Team.

Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Intelligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture si eCustoms, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

De-a lungul celor peste 20 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 160 de premii interne si internationale.

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume:Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram