Soluția ideală pentru o cazare de lux în București? Apartamentele închiriate în regim hotelier

my hotel bucuresti

Când vine vorba despre găsirea unui loc de cazare în București care să satisfacă și cele mai exigente pretenții, varianta hotelurilor și a pensiunilor nu mai e demult prima opțiune a turiștilor. Asta deoarece a apărut o nouă alternativă, mult mai avantajoasă din mai toate punctele de vedere, și anume aceea de a închiria un apartament în regim hotelier.

Acest tip de cazare oferă mai multe beneficii atât pentru grupurile mici de turiști, cât și pentru grupurile mari, indiferent de perioada anului în care se dorește vizitarea Capitalei sau de zona aleasă.

De ce este mai avantajos să optezi pentru un apartament închiriat în regim hotelier?

Primul dintre aceste beneficii este acela de a evita problemele specifice optării pentru o cazare clasică. Serviciile de proastă calitate din unitățile hoteliere lasă de dorit și, deseori, le dau bătăi de cap turiștilor, astfel că mai toată lumea ocolește interacțiunea cu personalul hotelier și optează pentru intimitate, confort și liniște, din dorința de a avea o ședere cât mai plăcută, o experiență frumoasă și acel sentiment de a se simți ca acasă.

Mai mult decât atât, cazarea în regim hotelier a devenit prima opțiune și pentru oamenii de afaceri care caută să închirieze pe termen scurt sau mediu un loc de cazare în București.

De exemplu, zona de nord a Capitalei este una dintre cele mai dorite, când vine vorba de persoane care vin în București în interes de serviciu și caută să închirieze un apartament.

De aceea, companiile oferă inclusiv cazări în regim hotelier de lux, care întrunesc toate condițiile necesare asigurării unui confort sporit. My Hotel Apartments, de exemplu, închiriază în regim hotelier apartamente în locații precum Grădina Zoologică, Pădurea Băneasa, Aeroportul Internațional Henri Coandă București, Muzeul de Artă Veche Apuseană, Therme, Băneasa Shopping City, parcul de distracții indoors Grand Combo, Lacul Băneasa, Parcul Herăstrău, Ambasada SUA, Ikea București sau Aeroportul Internațional București Băneasa.

Facilitățile oferite de cazarea în regim hotelier de lux

Apartamentele de la My Hotel Apartments au 2 sau 3 camere, iar turiștii au inclusiv posibilitatea alegerii unei cazări de lux sau a unui apartament pentru întâlniri de afaceri.

Facilitățile puse la dispoziția clienților satisfac până și cele mai exigente pretenții privind dotările, confortul și intimitatea, având la dispoziție, în oricare dintre apartamente, dotări precum aer condiționat, cadă hidromasaj, televizoare led cu diagonală mare, mașină de spălat rufe cu uscător și mașină de spălat vase, prosoape și lenjerie de 5 stele, tacâmuri și veselă pentru 6 persoane și, în plus, beneficiind inclusiv de posibilitatea de a solicita servicii de călcat și spălat.

Iar prețul, de asemenea, este mai avantajos în raport cu clasica variantă de cazare, fiind mai convenabil, și, totodată, asigurând o experiență mai plăcută, decât la hotel sau la pensiune.

Mai mult decât atât, la My Hotel Apartments poți opta și închirierea unei mașini sau asigurarea transferului de la și înspre aeroport, pentru a putea beneficia de un serviciu complet, fără prea multe bătăi de cap.