Solicitați un împrumut prin telefonul mobil. Câteva sfaturi practice de care să ții cont

20 aprilie 2023
Autor:
Content SEO

Cât de des folosiți telefonul pentru a face cumpărături, pentru a plăti facturi sau pentru a căuta informații despre produse? Există atât de multe aplicații acum și aproape totul se întâmplă prin telefon. Știați că puteți chiar retrage credit în întregime prin intermediul dispozitivului dumneavoastră mobil?

Cum se solicită un împrumut prin telefon?

Mulți oameni cred că strângerea de fonduri ar trebui să fie personală. Teama de a fi înșelați este încă puternică până în ziua de azi și, chiar și în situația pandemică de izolare, sunt destul de mulți care continuă să se înghesuie la birourile bancare pentru a-și gestiona banii.

Cu toate acestea, lumea se schimbă și timpul devine din ce în ce mai convenabil. Acesta este motivul pentru care instituțiile nebancare au făcut accesul la credit mult mai ușor și mai rapid.

Solicitați un împrumut prin aplicația pentru smartphone

Noile tehnologii vă permit să contractați un împrumut în întregime prin aplicarea instituției relevante. Este suficient să îl descărcați și să vă înregistrați în el și aveți deja acces la un set mare de servicii și preferințe de care puteți profita cu câteva clicuri.

După înregistrare, datele tale sunt protejate și poți obține mult mai ușor împrumuturi și poți verifica dacă și pentru ce limită de credit poți fi aprobat.

Solicitați un împrumut printr-un simplu apel telefonic

Toate site-urile legitime au diverse persoane de contact care afișează un număr de telefon activ sau un Centru de servicii pentru clienți. Puteți solicita un împrumut pe acest telefon completând datele dvs. de la distanță cu ajutorul unui angajat. După completarea cererii, trebuie să așteptați un timp pentru a obține un răspuns.

Aplicați accesând site-ul împrumutătorului prin intermeidul unui dispozitiv mobil (tabletă/smartphone)

Puteți aplica online prin intermediul site-ului oficial al împrumutătorului. Există instituții care oferă un proces complet digital – de la aplicare până la primirea banilor.

Care sunt avantajele atunci când soliciți un credit prin intermediul telefonului?

Economisești timp, plimbări fizice și poți aplica oricând pentru un împrumut.

Solicitarea unui împrumut prin telefon în cele mai multe cazuri accelerează procesul de obținere a unui răspuns și debursare a sumei aprobate.

Este disponibil credit fără dobândă la telefon?

Da, multe instituții nebancare oferă clienților noi un prim împrumut fără dobândă. Acest lucru se aplică de obicei primelor luni ale planului de rambursare a creditului, după care începe să acumuleze dobânda. Aceste credite promoționale sunt acordate pentru o perioadă foarte scurtă de timp - de la 1 la 4 luni.

Ce sumă poți obține la cererea unui împrumut la telefon?

Acest lucru depinde de o serie de factori – istoricul dumneavoastră de credit, dacă sunteți un client nou pentru bancă/instituția financiară, dacă ați obținut venituri stabile etc.

 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram