fbpx

Solicitarea unui imprumut de la amanet direct acasa

Criza cauzata de virusul COVID-19 este una care a luat prin surprindere tot mapamondul. Nimeni nu era pregatit pentru acest dusman invizibil, atat de usor transmisibil care pune in pericol intreaga umanitate. Din cauza acestui virus nu doar sanatatea este amenintata, ci si economia. Numarul oamenilor bolnavi creste si in acelasi timp si numarul oamenilor carora salariul s-a diminuat, sunt dati somaj tehnic sau care raman fara loc de munca.

 

Astfel ca multor persoane li s-au diminuat veniturile, iar pana lucrurile revin la normal este necesara gasirea unei solutii. Un imprumut poate fi o optiune, insa pentru ca si familia si prietenii poate trec prin perioade grele, ar fi bine sa apelam la o alta varianta, asa cum este un amanet.

 

Pentru ca principala masura de siguranta in aceasta perioada este sa nu iesim din casa, Cashbook este un amanet electronice care ofera serviciul de amanetare direct la domiciliu in Bucuresti. Procesul este unul simplu: mai intai trebuie sa ii contactam pe cei de la amanet prin telefon sau completam formularul de pe site www.amanetonline.com, urmeaza sa fim contactati in cel mai scurt timp de un operator din call-center care ne va comunica daca produsul se poate amaneta si care este suma estimativa pe care o vom putea primi, iar in caz afirmativ un reprezentant Cashbook care va veni acasa, va face contractul de amanet si ne va inmana suma de bani. Comisionul este de 0.5% pe zi, iar in afara de acesta nu exista alte comisioane, dobanzi sau penalitati ascunse. Totul se desfasoara in conditii de maxima siguranta.

 

Ce putem amaneta? Exista o varietate de obiecte care se pot amaneta la Cashbook: telefoane, tablete, plasme tv, laptopuri, sisteme audio, trotineta electrica, obiecte de decor valoroase, ceasuri, aparate foto, biciclete, console de jocuri sau unitati centrale. Astfel va fi usor pentru noi sa imprumutam suma de care avem nevoie.

 

Cashbook este un amanet recunoscut pentru seriozitatea de care da dovada la fiecare tranzactie si de orientarea catre clienti, fiind un ajutor pentru oricine care se afla in impas financiar.