Software pentru gestiune in industria Horeca

2 mai 2023
Autor:
Touch Media

Software-ul pentru gestiune in industria Horeca este ca un angajat de incredere, pe care orice restaurant trebuie sa il aiba. Solon R este rapid, eficient si ergonomic, un program de vanzari restaurant care nu da gres niciodata, iti pune la dispozitie toate functionalitatile necesare atat din bucatarie, cat si din bar si restaurant intr-un singur loc, dar si raportari ce pot arata o imagine clara asupra activitatii restaurantului. Functionarea se poate face cu ajutorul dispozitivelor mobile cu sistem de operare Android, acestea fiind interconectate la aplicatie pentru preluarea comenzilor si pentru trimiterea lor catre bucatarie si bar.

Ce beneficii are softul Solon R? Software-ul de gestiune restaurant este reprezentat de o harta grafica pentru a usura munca ospatarilor in vederea preluarii comenzilor sau a plasarii produselor si notei de comanda. Poate fi utilizat de afaceri precum: restaurante, baruri, cluburi, dar si pentru puncte de vanzare cu o activitate mai complexa cum ar fi unitatile care functioneaza in regim de autoservire sau livrarea la domiciliu (delivery). Cu Solon R ai control asupra intregii unitati, de la ospatari, la bar, bucatarie si cu ajutorul aplicatie Solon G, tineti evidenta consumurilor pe baza de retetar. Solon R genereaza rapoarte, trimite note de plata, ofera siguranta sporita si informatii legate de numarul de bonuri emise necesar pentru declaratia 394.

Automatizarea si digitalizarea activitatilor de vanzari, face ca tot acest proces sa fie mai usor si mai eficient, astfel incat sa poti vinde mai mult si mai rapid. Printre beneficiile obtinute de utilizarea programului Solon R este si cresterea productivitatii si automat a profitului, dar si functiile inteligente de planificare, raportare si evidenta a gestiunii.

Multisoft iti furnizeaza o solutie software de top pentru afacerea ta! Impreuna asiguram dezvoltarea restaurantului tau prin softurile integrate si prin solutiile noastre ce contin toate instrumentele necesare pentru buna functionare a afacerii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram