fbpx

Sofatul in siguranta pe timp de ploaie | tractări.ro

tractari masini din Bucuresti

Ploaia poate face ca drumurile sa fie alunecoase si greu de parcurs. Asta inseamna ca sofatul poate deveni mai periculos ca de obicei. Daca vremea rea si umeda va prinde pe sosea, trebuie sa fiti constient de faptul ca sansele de accidente cresc considerabil. In timp ce nu puteti controla ploaia, cu siguranta puteti controla masina, alegand sa conduceti mai prudent.

Urmatoarele sfaturi sunt utile pentru a conduce in siguranta in conditii de ploaie!

  1. Urmarirea situatiei de pe carosabil este primul lucru de facut atunci cand incepe sa ploua. Ploaia face drumul umed, ceea ce-l transforma intr-un drum nesigur. Daca acestea sunt conditiile de drum, atunci este recomandat sa conduceti incet. Cand reduceti viteza de deplasare, veti decoperi ca aveti mai mult control si stabilitate, mai ales pe timp de ploaie.

  2. Vizibilitatea este o alta problema majora atunci cand ploua. Prin urmare, daca trebuie sa conduceti prin ploaie este recomandat sa folositi atat faza lunga, cat si faza scurta, in functie de moment. Daca ploaia este deasa si insotita de ceata, nu ezitati sa aprindeti becurile de ceata. Acestea va vor face mult mai vizibil pentru ceilalti soferi.

  3. In timp ce conducerea in linie dreapta pe timp de ploaie poate parea sigura, cand vine vorba de curbe, datele problemei se schimba. Se recomanda sa incetiniti din timp si sa va pastrati banda de mers.

  4. Daca ati urmarit prognoza si stiti ca urmeaza sa ploua, asigurati-va ca masina este pregatita in mod corespunzator. Folositi un agent de respingere a ploii pentru parbriz. Pe langa faptul ca va ajuta in scurgerea eficienta a apei, va favoriza si indepartarea oricarei murdarii de pe parbriz.

  5. Daca ploaia se inteteste si incepe o furtuna, daca este multa apa pe sosea si vizibilitatea este foarte slaba, mai bine trageti pe dreapta. Cautati un loc sigur, fara copaci in zona si opriti masina. Puteti preveni un potential accident luand aceasta decizie.

Tractari ieftine cu interventie rapida, indiferent de ora, zi sau anotimp 0762135800 | tractări.ro

asistenta rutiera

Tinand cont de sfaturile prezentate, dar avand la indemana numere de telefon la care sa apelati in caz de urgenta, lucrurile pot fi tinute sub control. Nu uitati sa notati numarul companiei de tractari masini din Bucuresti, Tractări.ro, pentru ca in caz de evenimente nefericite sa puteti apela de urgenta! Accesand http://tractări.ro/ puteti afla detalii atat despre clasicele tractari, cat si despre transportul de utilaje sau asistenta rutiera, servicii oferite in cadrul aceleiasi companii!