fbpx

Socrate ERP sustine cresterea vanzarilor si optimizarea sortimentelor de produse din fiecare magazin MACRO

Pentru a eficientiza intreaga activitate a companiei, Socrate+ ERP este integrat cu soluția informatica de gestionare comuna a depozitelor, folosita in prezent in cadrul magazinelor Mic.RO.

Dupa ce in luna august a anului trecut a cumparat reteaua de magazine miniMAX, Mercadia Holland a demarat la inceputul acestui an procesul de repoziționare a acestora si de transformare a lor in MACRO, in noile magazine urmand a se comercializa cu precadere produse romanesti. Primul magazin din afacerea MACRO din Romania a fost deschis, in luna mai, la Brasov, planul fiind ca pana in luna octombrie, toate unitatile miniMAX, in numar de 53, sa treaca la noul statut. Magazinele au o suprafata medie de vanzare de 1.000 de metri patrati, localizate in mari orase, dar si in cele cu cel putin 10.000 de locuitori.

Pana la sfarsitul anului 2011, Socrate+ ERP va functiona in toate cele 150 de magazine MACRO deschise sau in curs de deschidere, BITSoftware furnizand, astfel, atat infrastructura software, cat și mentenanta si suportul tehnic necesar deschiderii noilor magazine.

Despre Socrate+ ERP

Socrate+ este unul din primele sisteme integrate de gestiune dezvoltat in Romania. Cu prima implementare in 1995, Socrate+ a crescut de la an la an, inregistrand in ultimii 16 ani, zeci de povesti de succes in retail, distributie si industria de proces. Socrate+ este un sistem inteligent, modular, de gestiune economica, o platforma pentru planificare si gestiunea tuturor resurselor din organizatie.

Socrate+ ERP este un sistem integrat format din mai multe module, cu care se pot planifica activitatile din cadrul organizatiei, in vederea gestiunii eficiente a tuturor resurselor, structurarii si cresterii vizibilitatii asupra proceselor din organizatie. Socrate+ include urmatoarele pachete: Administrare, Financiar, Comercial, POS, Productie si Management.

Socrate+ ERP este bazat pe cunoasterea aprofundata a proceselor specifice distributiei, retailului si industriei alimentare, experienta indelungata in lucrul cu aceste firme si numarul clientilor care o utilizeaza recomandand Socrate+ drept o solutie matura, ce ajuta la eficientizarea activitatii, reducerea costurilor si cresterea competitivitatii.

Despre BITSoftware

Cu peste 18 ani de experienta, BITSoftware dezvolta si implementeaza solutii ERP, CRM si Business Intelligence (BI) care ajuta companiile din diverse industrii sa-si imbunatateasca productivitatea, prin automatizarea proceselor din companie, si sa realizeze obiectivele de crestere pe termen lung. BITSoftware este prima companie din Romania care a lansat un sistem ERP&CRM de clasa mondiala, open source – SocrateOpen, utilizat de companii din servicii profesionale, distributie, productie si constructii, si una dintre primele companii romanesti care a dezvoltat un sistem ERP – Socrate+ – implementat pana acum in peste 150 de companii medii si mari din Romania. BITSoftware a devenit, de la inceputul acestui an, reseller oficial pentru Romania al furnizorului american de solutii de Business Intelligence, MicroStrategy, prin parteneriatul incheiat urmarindu-se dezvoltarea si distribuirea pe piata din Romania a celei mai complexe si complete solutii de Enterprise Business Intelligence. BITSoftware este, totodata, distribuitor autorizat GoogleApps. Google Apps de la BITSoftware inseamna nu numai achizitia unui abonament anual, ci si servicii profesionale de instalare si migrare, scolarizare utilizatori si integrare cu alte aplicatii.