Sobe pe lemne – investirea in astfel de surse de caldura iti oferă o multime de avantaje – iar Seminee-Espert.ro iti face alegerea mult mai facila

25 mai 2018
Autor:
Fortin

Orice sursa de incalzire trebuie sa indeplineasca o serie de teasaturi pentru a corespunde necesitatilor persoanelor care apelează la aceste surse alternative de incalzire. In acest sens, incalzirea pe lemne reprezinta una dintre cele mai avantajoase dar si mai facile surse de caldura. Astfel, alegand sobe pe lemne acestea inlocuiesc cu succes sursele de incalzire clasice, cu atat mai mult cu cat in zonele unde nu exista acces la gaze, astfel de sobe reprezinta optiuni foarte avantajoase. În plus, acestea sunt durabile, eficiente, dar mai presus de toate sunt sigure.

Sobele din aceasta categorie care sunt cele mai practice sunt cele care au la baza funstionarii principiul gazeificarii. Acest principiu presupune că combustibilul utilizat, si anume lemnul, sa arda complet, rezultand putina cenusa.

Siguranta sporita a unor astfel de sobe se datoreaza faptului ca riscul producerii unor explozii este redus, cum se poate intampla in cazul centralelor pe gaz.

Motive pentru a investi intr-o soba pe lemne

O soba care functioneaza pe baza de lemne poate fi instalata oriunde in casa, astfel puteti sa incalziti orice incapere sau orice spatiu. In plus, acestea pot inlocui cu eficienta orice sistem de incalzire de tip centrala.

In privinta calitatii caldurii care se emite, aceasta este mai eficienta iar spatiile se incalzesc mult mai rapid deoarece aceste tipuri de sobe functioneaza pe principiul caldurii radiante. Caldura de acest tip este radiata de catre peretii sobei, iar fiindca suprafata radianta este mai mare, timpul necesar incalzirii unei camere va fi mai mic.

In plus, daca sunteti ecologist si sustineti conservarea mediului inconjurator, lemnul utilizat drept combustibil este mult mai eco-friendly de cat alte sursa de caldura, cum ar fi gazul sau carbunele.

Din perspectiva resurselor financiare, sobele pe lemn reprezinta o sursa de incalzire ieftina, acest lucru fiind datorat pretului mai mic al lemnului in comparatie cu alte surse de combustibil.

Ce trebuie sa știi despre o soba care functioneaza pe lemne

Inainte de a achizitiona o soba care functioneaza pe baza unui astfel de combustibil, trebuie sa stii ca in primul rand ai nevoie de lemne de o calitate buna si care sa fie si bine uscate. Acest lucru inseamna ca materialul lemnos trebuie achizitionat din timp, si de asemenea acesta trebuie pastrat in in conditii ferite de umiditate. Se pot utiliza diferite alternative la lemn cum ar fi, spre exemplu, peletii – si acestia eficienti si cu un pret accesibil.

Dat fiind faptul ca sobele pe lemne functioneaza atata timp cat sunt alimentate cu combustibil sau pana acesta arde in totalitate, rezulta ca ele pot functiona un timp indelungat, in toata aceasta perioada emitandu-se caldura. De aici se poate constata si eficienta acestor sobe, care mai functioneaza autonom o perioada de timp pana lemnele sunt arse in totalitate si focul se stinge.

Despre Seminee-Expert.ro si oferta lor de sobe pe lemne

Compania Seminee Expert isi realizeaza activitatea de peste un deceniu, având la activ proiecte importante realizate, precum si colaborari cu producatori renumiti de sobe si centrale pentru incalzire.

Calitatea este scopul oricarei lucrari, toate acestea fiind realizate de o echipa interna de specialisti calificati.

Creativitatea este o alta trasatura descriptiva a companiei, aceasta contribuind la alegerea unui model de soba specific necesitatilor fiecărui client.

Detalii suplimentare puteti gasi pe siteul companiei: www.seminee-expert.ro

Date de contact:

Adresa showroom – Strada Toamnei Nr 27, Sector 2, Bucuresti

Telefon - +40216596519

Email - [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram