Soarta cartilor vechi din biblioteca

15 mai 2019
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Una dintre marile pasiuni ale oamenilor este cititul. Fie ca citesc de placere si din pasiune, fie ca citesc o carte pentru a avansa la job sau pentru a-si completa un proiect de studii, cartile sunt nelipsite din viata si din locuinta oamenilor. Indiferent cat de incapatoare ar fi biblioteca, la un moment dat cartile vechi ocupa foarte mult spatiu, astfel incat cititorii cauta anticariate care cumpara carti, pentru a nu fi nevoiti sa le arunce sau sa le uite prin pod.

Pentru ca afacerea sa fie avantajoasa de ambele parti, persoanele care detin carti pe care doresc sa le vanda pot lua legatura cu o echipa de cumparatori de carti vechi direct pe site-ul http://cumparcarti.ro/ .

O carte in plus pentru unii cititori, o comoara pentru alti cititori

Dupa ce cartile sunt vandute catre reprezentantii anticariatului Printre Carti, acestea urmeaza un drum foarte precis pana in biblioteca urmatorului pasionat de lectura. Cartea este evaluata, este ridicata de la domiciliul cititorului pentru care nu mai prezinta interes, este reconditionata si repusa la vanzare pe site-ul anticariatului, astfel incat si alti cititori sa se bucure de ea.

Practic, sunt foarte putine posibilitati pe care le au oamenii la dispozitie pentru a-si elibera biblioteca, acestea incluzand vanzarea cartilor, donarea acestora sau, in cel mai rau caz, aruncarea lor sau depozitarea in diferite anexe ale locuintei. Vanzand cartile vechi, clientii anticariatului vor face si alti cititori fericiti, dar vor avea si avantaje financiare.

Cartile care nu pot fi gasite in biblioteci se pot gasi in anticariat

Chiar daca exista biblioteci, cititorii impatimiti prefera sa isi caute cartea preferata intr-un anticariat. Astfel, cartile vor ramane in biblioteca si nu vor fi doar imprumutate. Pentru colectionari, cartile sunt adevarate „capsule in timp”, indeosebi daca este vorba despre editii princeps sau de volume foarte vechi, care contin autograful autorului.

Anticariate care cumpara carti | cumparatori de carti vechi | cumparcarti.ro

cumparatori de carti vechi

Anticariatul ramane unul dintre putinele locuri in care oamenii pot gasi carti pentru toate gusturile, iar, de cele mai multe ori, aceste carti provin de la cititori impatimiti, care le vand pentru a face loc in biblioteca unor editii mai noi sau, dimpotriva, pentru a face loc unor editii de colectie.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram