Snick Ambalaje - magazinul online pentru domeniul Horeca in materie de ambalaje si caserole

26 septembrie 2021
Autor:
European Advertising Holding S.R.L

 

 

 

Orice locatie care se incadreaza in domeniul Horeca trebuie sa dispuna de anumite lucruri esentiale pentru ca orice client sa le calce pragul din nou si pentru a fi recomandati. Este important orice detaliu pentru un client, nu doar cat de buna este mancarea sau cat de frumos se comporta ospatarii. Daca atunci cand clientii merg direct la restaurantul respectiv pot fi incantati de aceste aspecte precum si de vibe, cum este amenajat locul si cum sunt serviti, cand vine vorba de livrare situatia sta altfel si ambalajul are o importanta foarte mare.

 

Toate problemele globale cu privire la incalzire si toate deseurile care sunt aruncate in mare au ridicat semne de intrebare si au facut ca legile sa fie mai aspre cu privire la ambalajele utilizate de cei de la restaurante. Motiv pentru care si clientii vor fi cu siguranta mai atenti la ambalajele in care le ajunge mancarea acasa cand comanda la pachet. In acest sens, Snick Ambalaje poate fi solutia pentru restaurantul sau localul vostru.

 

Ambalaje din materiale biodegradabile, ideale pentru domeniul Horeca

 

 

Daca accesati site-ul celor de la Snick Ambalaje veti descoperi o gama variata de produse necesare pentru ambalarea produselor alimentare si a bauturilor trimise catre client prin livrarea acasa. Puteti alege de aici ambalaje din materiale biodegradabile sau eco-friendly astfel incat sa contribuiti activ la reducerea poluarii. Cu siguranta clientii vor observa acest aspect si cu atat mai mult vor apela din nou la voi in detrimentul altei locatii care utilizeaza inca ambalaje din plastic.

 

Este important si ca mancarea sa fie asezata in caserola cat mai bine deci dimensiunile sa fie alese conform portiilor, ca aceasta sa nu ajunga la clienti amestecata si cu aspect inestetic. In plus trebuie sa mentina mancarea calda si sa nu curga in sacosa. Puteti comanda in acest sens pentru inceput o un set de mostre pentru a vedea care sunt ambalajele potrivite si abia mai apoi plasati o comanda mare.

 

Variantele dintre care puteti alege sunt multe, trebuie doar sa accesati site-ul si sa descoperiti toata gama de produse.

 

Contact:

[email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram