SKF a inaugurat la Bucuresti SKF Solution Factory

4 octombrie 2012
Autor:
dowmedia08

SKF Solution Factory deschisa in Romania este cea de a 20 a locatie la nivel mondial.

SKF aniverseaza 15 ani de activitate in Romania. Datorita colaborarii de succes cu partenerii locali, SKF lanseaza conceptul SKF Solution Factory, concept care reuneste intreaga gama de servicii SKF, dar si cele 5 platforme tehnice: rulmenti, etansari, servicii, lubrifiere si mecatronica.

” SKF Solution Factory este o oportunitate pentru oferirea de solutii personalizate si complete in raport cu cererea actuala a pietei, atat pentru clientii din Romania, cat si pentru cei din tarile din regiune” - a declarat domnul Horia Pop, Managing Director al SKF Romania.

Deschiderea oficiala a SKF Solution Factory de la Bucuresti a avut loc pe data de 3 octombrie 2012 si a fost marcata de prezenta domnului Tom Johnston, Presedinte SKF Group si a Excelentei Sale Andres Bengtcen, Ambasadorul Suediei la Bucuresti.

”SKF Solution Factory este o fereastra deschisa catre cunostintele acumulate de catre SKF in 105 ani de cercetare si dezvoltare. Acest concept este creat, in primul rand, pentru clientii nostri, pentru a oferi solutii nevoilor acestora” - a declarat domnul Tom Johnstone,Presedinte SKF Group in discursul de deschidere al SKF Solution Factory.

SKF a oferit celor peste 200 de invitati din toate ramurile industriei din Romania – industria metalurgica, industria lemnului, industria constructoare de masini, industria petrochimica , industria energetica etc. - oportunitatea de vedea si de a discuta despre solutii si servicii care pot fi personalizate si adaptate cerintelor lor.

Interesul acordat de catre participanti confirma faptul ca SKF Solution Factory este locul in care clientii vor beneficia de solutii personalizate care conduc la cresterea performantei, a fiabilitatii si la reducerea costurilor.

Bucuresti, 4 octombrie 2012

Pentru mai multe informatii va rugam contactati:
Saša Rakita, Marketing Communication coordinator for SEE, email: [email protected]

SKF Group este lider mondial in furnizarea de rulmenti, etansari, mecatronica, sisteme de lubrifiere si servicii care include suport tehnic, servicii de intretinere si de fiabilitate, consultanta in inginerie si formare profesionala.
SKF este prezent in peste 130 de tari si are 15.000 de distribuitori locali in intreaga lume. Vanzarile anuale ale grupului in 2011 au fost de 66,216 milioane SEK. Numarul angajatilor a fost de 46,039. www.skf.com

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram