Modernizarea si utilizarea inteligenta a spatiilor exterioare – Cum transforma sistemele de inchideri terase spatiile amenajate

inchideri terase

Proiectele de inchideri terase sunt din ce in ce mai apreciate, gratie avantajelor practice pe care le ofera, dar fiind totodata o optiune selectata de arhitecti si designeri pentru crearea unor spatii unice. Alegerea unei variante de inchidere a terasei reprezinta crearea unui sistem inteligent care asigura protectie ridicata la intemperii, protejeaza spatiul amenajat in timpul iernii, impotriva precipitatiilor abundente si a vantului puternic in orice anotimp.

Soral Technik prezinta cele 3 modalitati inedite pentru inchideri terase

In functie de preferintele clientilor, suprafata spatiilor ce urmeaza a fi amenajate si cerintele de proiect trasate de specialisti, exista mai multe tipuri de sisteme pentru a inchide o terasa, dupa cum urmeaza:

1. Inchiderea terasei cu rulou transparent

Inchiderea terasei cu rulou transparent

Este solutia optima pentru aplicatii si proiecte pentru spatii exterioare care necesita inchiderea periodica si temporara, asa cum sunt: balcoane, foisoare, loje, terase.

Descriere si caracteristici

–     Ruloul transparent poate fi casetat sau necasetat;

–     Protejeaza eficient spatiul amenajat de vant, ploaie, zapada, praf;

–     Ofera protectie si confortul dorit pe timpul iernii;

–    Operarea este manuala, variantele standard fiind actionate cu manivela, insa la cerere si contra unei sume extra peste pretul standard, actionarea poate fi electrica.

Pentru cei interesati de a achizitiona produse premium, Soral Technik va propune o solutie unica pe piata din Romania si anume peretele de vant in tehnologie ZIP. Suntem distribuitori autorizati ai producatorului italian firma Gibus, modelele 11 QU si 13 QU.

2. Optiunea de inchidere terasa Balcony Glazing

inchideri terase balcony glazing

Aceasta varianta este potrivita pentru orice terasa sau balcon, pentru utilizatorii care doresc sa integreze un sistem fara rulmenti sau role.

Descriere si caracteristici

–   Sistemele Balcony Glazing cu sticla armonica sunt confectionate cu materii prime care provin din Spania, firmele C3, Gaviota si Todocristal;

–   Panourile de sticla sunt asezate pe lungimea ghidajului, conferind sistemului fiabilitate ridicata;

–   Varianta de sistem cu sticla fara rama armonica este adecvata pentru orice terasa si balcon, conferind spatiului amenajat un plus energetic;

–    In functie de cerintele proiectului, pot fi realizate canaturi cu latimi intre 600-800mm si cu inaltime de pana la 3000mm, iar sticla folosita este securizata si are o grosime de 8 mm/10mm.

–    Culoarea elementelor din aluminiu poate fi selectata de catre client, sina superioara si cea inferioara putand fi vopsite in orice nuanta RAL.

3. Gradina de iarna – sisteme inedite pentru inchiderea teraselor

winter garden

Crearea unei gradini de iarna reprezinta una dintre cele mai inedite proiecte de amenajare cu multiple beneficii, fiind un plus adaugat in cazul inchiderii unui spatiu destinat serviciilor – unitate alimentare, hotel, pensiune, restaurant. Cat despre realizarea unui proiect Winter Garden pentru locuinta personala, reprezinta un vis implinit al celor care vor beneficia ulterior de timp petrecut aici.

Descriere si caracteristici

– Sistemul Winter Garden este realizat cu materii prime Schuco – Germania, din profile de aluminiu cu bariera termica si sticla termoizolatoare bipan sau tripan

–    Sistemul Winter Garden poate fi accesorizat pentru a preintampina supraincalzirea si de a controla lumina cu:  rulouri cu panza, rulouri cu lamele din aluminiu marca Schanz (producator german) si screen-uri fabricate de Renson – Topfix sau Vegascreen;

–   Variantele comercializate sunt motorizate si pot fi prevazute si cu senzori de vant sau soare – pentru protectie ridicata indiferent de vreme;

–    Peretii verticali pot fi prevazuti cu diverse sisteme de inchidere de la cele clasice – usi batante, pana la sisteme speciale armonice si glisante, care asigura acoperirea spatiilor mari vitrate, pentru a conferi transparenta atat de eleganta.

–   Toate sistemele sunt prevazute cu grile de aerisire pentru ventilatia corespunzatoare. Echiparea cu aceste grile permite circulatia naturala a aerului, evitandu-se supraincalzirea. Produsele utilizate sunt de la firma Renson, modelul THM 90 si Oxyvent.

–   Curatarea sticlei componente nu este o provocare pentru beneficiarii acestor proiecte, deoarece sticla se curata automat, atunci cand veti aplica o pelicula de substanta activa care indeparteaza impuritatile si urmele de murdarie atunci cand ia contact cu stropii de ploaie.

Contactati echipa Soral Technik pentru a face primul pas in directia realizarii proiectului dumneavoastra de vis, pentru a beneficia de consultanta specializata in inchideri terase si o oferta personalizata in functie de cerintele clientilor solicitanti.

Vizitati showroom-ul din B-dul Pipera nr. 59, Voluntari pentru a descoperi cele mai creative solutii constructive, in cei peste 150 mp! Transformati orice plan in cea mai frumoasa realitate alaturi de partenerul potrivit.

———————————————-

Contact

Telefon – 031 430 40 33

Mail – office@soraltechnik.ro

Website – www.soraltechnik.ro

Adresa – B-ld.Pipera, Nr.59 – Voluntari