Sistemele antiincediu – o necesitate

sisteme sprinklere

Legea prevede ca toate cladirile sa aiba montate instalatii antiincediu care sa protejeze bunurile, dar si viata oamenilor. Spre exemplu, spatiile de birouri, dar si depozitele sau centrele comerciale trebuie sa fie dotate cu astfel de sisteme altfel risca sa fie amendate de catre autoritatile competente.

Din pacate, tragedia din clubul Colectiv a inasprit masurile de siguranta pe care patronii trebuie sa si le ia in momentul in care decid sa aiba in paza vieti omenesti. Un incediu poate izbucni intr-o fractiune de secunda, iar urmarile sale pot fi devastatoare. Acesta este motivul pentru care instalatiile solicitate sunt considerate life saving pentru cei prinsi in situatii de urgenta.

Potrivit www.instalmontaj.eu compania care se ocupa cu montarea si echiparea spatiilor are o vasta experienta in domeniu fiind una dintre cele mai apreciate la nivel national si international. Acesta este capabila sa preia toate responsabilitatile unui proiect si sa se ocupe de urmatoarele lucruri:

  • Proiectare instalatii conform normelor romanesti si cele internationale (FM, NFPA, CEA, VdS;

  • Servicii consultanta si procurare materiale;

  • Executie si supervizare sisteme si instalatii conform normativelor;

  • Servicii de revizie si intretinere sisteme si instalatii

Instal Montaj Group ofera cele mai complete solutii de protectie impotriva incendiilor astfel incat reuseste sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi.

Clientii se declara mai mult decat multumiti de serviciile puse la dispozitie si recomanda compania cu toata increderea.

Cele mai des solicitate sisteme sunt fara doar si poate celebrele sisteme sprinklere datorita faptului ca sunt foarte usor de montat si s-au dovedit de-a lungul timpului a fi extraordinar de practice. Clientii au de ales dintr-o gama variata de produse in functie de propriile necesitati. De la sisteme de stingere apa-apa si pana la sisteme de stingere apa-aer sau drencere, toate aceste sunt potrivite pentru a face fara unor situatii de criza.

In generale, aceste sisteme trebuie instalate in locuri ferite inghetului, reteaua de distributie fiind plina de apa. In momentul in care temperatura depaseste pragul setat, sistemul se activeaza, iar fiola sprinklerului se sparge si apa incepe sa curga sub forma de picaturi.