fbpx

Singurul producator de adezivi poliuretanici de topire din Romania alege SeniorERP

Fondata in 1988 ca parte a grupului de firme canadiene CFS Group, SC Multibond Dural SRL este singura companie autohtona producatoare de adezivi poliuretanici de topire, a doua producatoare de vopsele pulberi si singura producatoare din Dolj de vopsele decorative. In 2007 Multibond Dural a achizitional firma Multichim, companie specializata pe retail de lacuri si vopsele. Produsele se adreseaza in principal clientilor din constructii si amenajari, industria mobilei si prelucrarii lemnului, industria tipografica si ambalajeetc.

Distributia la nivel national este realizata prin punctul de lucru propriu din Bucuresti si peste 20 de distribuitori din marile orase ale tarii. Activitatea de comert cu amanuntul s-a extins prin dublarea numarului de unitati de vanzare de la inceputul anului, ajungand la 6 puncte de lucru in prezent.

Desi in criza, Multibond se afla in plin proces de dezvoltare si modernizare. Astfel, pe langa implementarea SeniorERP si SeniorVisualBI, compania intentioneaza atingerea catorva obiective cheie, care sa-i asigure o crestere sustinuta:
– dezvoltarea retelei de magazine proprii la 15-20 unitati pana la finalul anului viitor;
– cresterea prezentei pe piata vopselelor pulbere si a vopselelor emulsie;
– aducerea pe piata romaneasca a adezivilor poliuretanici, comercializati in prezent in Germania, Italia si Polonia;
– pe segmentul industrial compania vizeaza maximizarea vanzarilor catre clientii existenti, in paralel cu cresterea portofoliului de clienti;
– patrunderea pe noi piete externe.

”Pe masura dezvoltarii firmei si diversificarii activitatii, necesitatea de a avea un instrument performant pentru a controla si coordona toate sectoarele de activitate ale firmei a impus trecerea la un software mai performant, care sa ne dea sansa sa putem gestiona in mod eficient si in timp real, toate informatiile de care avem nevoie.” Dorel Deatcu, General Manager Multibond Dural

La baza deciziei Multibond de a implementa un sistem ERP performant stau beneficii cheie, personalizate necesitatilor companiei, precum urmarirea cu acuratete si in timp real a activitatilor:
– situatia stocurilor, clientilor, furnizorilor;
– urmarirea evolutiei costurilor de productie si a preturilor de aprovizionare / desfacere;
– introducerea gestiunilor cantitativ – valorice in unitatile cu amanuntul.
De asemenea, SeniorERP, ofera suport pentru deciziile manageriale prin instrumente de lucru ce urmaresc:
– politici de preturi, optimizari de activitate, structurari si urmarire a centrelor de cost;
– politici de maximizare de profit si fidelizare clienti;
– minimizare costuri operationale etc.
”Decisiva in alegerea sistemului ERP a fost analiza de business, intrucat ne-am convins ca necesitatile firmei isi gasesc raspunsul in SeniorERP, existand in acelasi timp posibilitatea dezvoltarii de functionalitati noi la cerere. Serviciile de suport si mentenanta, precum si costurile proiectului au fost alte puncte tari ale ofertei din partea Senior Software.” Dorel Deatcu, General Manager Multibond Dural

Pentru detalii despre SeniorERP si companiile care au implementat SeniorERP, vizitati www.seniorERP.ro

Despre SeniorERP
SeniorERP este sistemul de tip Enterprise Resource Planning #1 calitate-pret pentru managementul integrat al proceselor de distributie, productie, servicii, retail.
Datorita tehnologiei de ultima generatie integrata in sistem, SeniorERP are o formula de licentiere flexibila: SeniorERP Express (licente gratuite pana la 5 utilizatori), SeniorERP Online, SeniorERP Enterprise.
Pentru mai multe detalii intrati pe www.seniorERP.ro .
Despre Senior Software
Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovativi jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata, SeniorERP si SeniorCRM.

Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows Server, Web Services si .NET Framework.
Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Printre clientii Senior Software se numara:
UPS Romania, Curierat Roman Express, Regency Company, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas Romania, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom/Wunder Baum, Eximod/Pneumatic, Hofigal, Biochefarm, Mirano International, KG Rulmenti, Rosims Invest, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Sea-Bell Trading, Ficosota Sintez Romania, General Industry, Sentia, Avico International etc.