SINGFEST - un nou festival de muzica, in perioada 22-25 septembrie

24 august 2022
Autor:
Libra WEBCORP

După un sezon patronat de festivaluri “ca afară”, obosite de stat prea mult sub “cupola de foc”, a devenit clară nevoia de ceva mai românesc, mai de pe lângă Dunăre.

SingFest Grădina de Culturaă chiar există: e un festival care integrează muzica românească, actul cultural, tradițiile locale și naționale, agricultura educativă, meșteșugurile și interesul pentru natură în curentul contemporan al sustenabilității, urmând a promova comunitățile rurale durabile, în mod natural ecologice, naturale.

Festivalul va fi un dialog între muzica retro și cea modernă, oferind un pachet de senzații cu iz românesc. Găselnița? Un sat cu o grădină mare, (agri)cooltural, la doi pași de Capitală și de fluviul cu cele mai multe capitale europene (4) în drumul său către Deltă și către mare. SINGURENI frate, la 37 de kilometri sud de București.

SingFest chiar are ca principal scop revitalizarea fenomenului cultural în mediul rural.

Intenția clară este de a se capta interesul contemporanilor, în special al celor care trăiesc la oraș, și de a-i scoate la aer curat, în natură, la re-întâlnirea cu valorile și tradițiile românești. Prin artă, meșteșuguri, muzică și dans, vrem să emitem și să transmitem un puternic mesaj de reclădire a identității naționale și de recăpătare a entuziasmului de a trăi în România, ca tărâm al libertății, al toleranței și al credinței, unde există un loc sub soare pentru fiecare. Un loc pe care vrem să îl păstrăm pentru cei care vin după noi…

Citeste mai mult despre SINGFEST 

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram